14-årig pige stukket med kniv i Valby

Togdriften ved Valby Station blev onsdag aften kortvarigt indstillet efter et knivstikkeri.

En 14-årig pige blev onsdag aften stukket med en kniv i låret ved Valby Station. Der er ikke anholdt nogen i sagen, men politiet leder lige nu efter en person i forbindelse med knivstikkeriet, om det er en mand eller en kvinde, vil politiet dog ikke oplyse her til morgen.

Politiet modtog anmeldelsen klokken 22.22 onsdag aften, efterfølgende blev Valby Station spærret og togdriften indstillet, mens politi og teknikere ledte efter beviser på gerningsstedet, også hundepatruljer deltog i jagten på beviser.

Se mere på Localeyes.dk her

Det er torsdag morgen endnu uvist, hvad der har ført til knivstikkeriet.

Politiet har afhørt den 14-årige, og skal nu undersøge hendes forklaring.

- Der er ikke så meget nyt at sige i forhold til, hvad baggrunden er, og hvilke personer der er involveret, siger central efterforskningsleder Morten Smith fra Københavns Politi til Ritzau.

Den 14-årige blev ramt af knivstik i låret, men slap uden alvorlige skader.

- Der er noget, der tyder på, at den forurettede har været sammen med en anden person, og så har der været en gruppe omkring gerningsmanden. Måske mellem fire og otte personer, men det har vi ikke helt overblik over endnu, siger Morten Smith.

Der er muligvis tale om et opgør mellem to pigegrupper. Politiet arbejder ud fra en teori om, at der er piger fra to pigegrupper involveret men muligvis også drenge.