1197 på venteliste: Totalt udsolgt på Geranium

Det kræver en rigtig god portion tålmodighed at få et bord på Danmark eneste trestjernede Michlin-restaurant, Geranium.

Foto: Scanpix

Alt er totalt udsolgt på Danmark eneste trestjernede Michlin-restaurant, Geranium.

Det er muligt at booke 90 dage ud i tiden på Geranium, og lige nu er alt udsolgt. Faktisk er der hele 1197 gæster, som står på venteliste lige nu.

Udover Noma er Geranium den eneste restaurant med en så omfattende venteliste. 

- De mange bookinger er en god indikator på, hvor meget Michelin-stjernen kan betyde for en restaurant. En Michelin‐kåring er den begivenhed, som trækker allerflest nye gæster til, og der sker oftest meget store stigninger i bookinger lige efter en kåring, siger Peter Thygesen, partner, DinnerBooking.com til TV 2 Lorry.

Det er ikke kun for Geranium, at de tre flotte stjerner har betydning. Blandt andet Dansk Erhverv, Horesta og Wonderfull Copenhagen forventer, at udenlandske gourmetgæster til flyve ind og smage på retterne.

Men noget tyder dog på, at også danskerne både har lyst og råd til stikke gaflen i trestjernet mad.

-En Michelin-stjerne kan tiltrække både udenlandske madturister og danske gæster. I Geraniums tilfælde er ca. 70 pct. af bookerne danske gæster, mens resten er udenlandske.",  siger Peter Thygesen

DinnerBooking.com er Danmarks største restaurantsite med over 600 forskellige restauranter og caféer. De håndterer over 12 mio. gæster om året. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik