10.000 tilskuere: Kæmpe esports-event til København

Royal Arena skal fyldes på af computerspilfans til november.

Der er 1,6 millioner på højkant, når seks af verdens bedste Counter-Strike: Global Offensive-hold tørner sammen i Royal Arena til november.

Counter-Strike: Global Offensive, også kaldet CS:GO, er et computerspil, der er blevet voldsomt populært de seneste år - ikke bare at spille, men også at se andre spille. 

Og derfor er Royal Arena, der kan huse 10.000 mennesker, det rigtige sted, når turneringen Blast Pro Series løber af stablen.

- Blast Pro Series er udviklet og designet for at åbne esport og Counter-Strike for et kæmpe stort publikum i en form, der både vil appellere til den hardcore CS:GO-fan og alle dem, der indtil nu har stået lidt udenfor og kigget på, siger kommunikationschef i RFRSH, Jordi Roig, til Slash Esport.

Blast Pro Series finder sted den 25. november. 

Sådan fungerer CS:GO

Et af holdene, der helt sikkert skal spille, er drengene fra Astralis, der har base på Sydhavnen i København. Holdet har flere gange gået hjem fra turneringer med flere millioner i hænderne og er blandt verdens bedste. 

Senest vandt drengene 1,7 millioner ved en konkurrence i USA i juni. De blev i februar hyldet for deres sportspræstation på Københavns Rådhus, hvor de fik rådhuspandekager:

Det københavnske esports-hold Astralis kan kalde sig verdens bedste, efter de for nylig vandt en af de største internationale turneringer i computerspillet Counter Strike. Så i dag gik turen til Københavns Rådhus, hvor de på lige fod med andre store sportspræstationer skulle fejres med de traditionsrige pandekager.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

20210430-181240-L-1920x1225we

Brøndby taber højst overraskende pokalfinale

Magnus Kaastrup 1

playUng fodboldspiller nægter at droppe drømmen trods tre diagnoser

Lyngbydirektør

Tilskuere bydes igen velkommen på landets stadioner: Lyngby-direktør er lykkelig

20_percent

playOL-skatere: Vi er bange for at køre ind i børnene

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere