YouSee sat til vægs af ukendt firma

Kabelplus er navnet på en ny virksomhed, som vil levere billigere tv, internet og telefoni. De har netop vundet et slag mod YouSee.

Foto: Torkil Adsersen / Scanpix

En ny og ukendt spiller har netop vippet YouSee af pinden som leverandør af tv, internet og telefoni til Ishøj Fællesantenne, der har cirka 9500 medlemmer.

Det skriver dagbladet Børsen.

Den ukendte virksomhed hedder Kabelplus, og den vandt et EU-udbud om Ishøj Fællesantenne i konkurrence med tv-giganten YouSee. Kabelplus vandt på fire ud af fem parametre, mens det sidste endte uafgjort.

Læs også TV Køge lukker efter antennesalg til YouSee

Det er klart, at det ikke er særlig sjovt for dem, der sidder på flæsket i dag. Men for medlemmerne er der ingen negative ting ved det

Kenneth Christensen, administrerende direktør, Kabelplus

Lavere priser fremover

Dermed kan beboerne se frem til lavere priser, når det nye firma overtager.

- Vi står for det hele. Og så kan Ishøj Fællesantenne lukke flere ind, hvis de vil. Det er klart, at det ikke er særlig sjovt for dem, der sidder på flæsket i dag. Men for medlemmerne er der ingen negative ting ved det, siger administrerende direktør Kenneth Christensen, der ejer halvdelen af Kabelplus, til Børsen.

Læs også Kaotisk møde om fællesantenne

Fortid i branchen

Kenneth Christensen har en fortid hos Viasat og Canal Digital, ligesom han i en periode solgte tv-rettigheder for blandt andre Eurosport.

Hans partner og salgsdirektør Henrik Lind ejer den anden halvdel og opbyggede i 00'erne internetselskabet, Aplus, som i 2009 blev opkøbt af TDC.

Ud over at budgettere med en investering på i alt 11 millioner kroner til blandt andet opgradering af antenneanlægget i Ishøj, så forpligter Kabelplus sig også til at give andre adgang til at sælge for eksempel internet eller tv-pakker i anlægget. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik