Ishøj: Se din byggesag på nettet

Ishøj Kommune har digitaliseret 100 hyldemeter af afsluttede byggesager, så borgerne nu kan få adgang til deres byggesag døgnet rundt hjemmefra.

Hvis du for fremtiden vil se en byggesag på din ejendom, skal du ikke længere møde personligt op på byggesagskontoret i Ishøj Kommune for at se for eksempel ansøgninger, tegninger og tilladelser.

Nu er de næsten 100 hyldemeter indscannede sager i byggesagsarkivet nemlig tilgængelige på nettet.

Private boligejere eller virksomheder kan i arkivet se alle de byggesager, der har været på deres grund tilbage i tiden. Hvis de vil lave ændringer, bygge om eller bygge nyt, kan de for eksempel gå ind og se, hvad der tidligere er givet tilladelse til.

- Den digitale indgang til vores byggesagsarkiv er en serviceforbedring for både borgere og virksomheder, fordi de nu uden ventetid kan finde oplysninger om deres ejendom blot ved at logge ind med deres NemID på byggesag.ishoj.dk. Hvis du for eksempel skal sælge dit hus eller kloakken er stoppet, kan du finde godkendte tegninger og tilladelser i det digitale byggesagsarkiv," siger plan- og byggechef i Ishøj Kommune, Anja Carlslund.

Du finder byggesagsarkivet på hjemmesiden byggesag.ishoj.dk eller via Ishøj Kommunes hjemmeside ishoj.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik