Fire unge brændte mand med cigaret og sparkede ham ud i en sø

Fire unge dømt for vold og trusler i Ishøj. Begik brutalt bagholdsangreb mod 18-årig mand.

Fire unge er netop blevet dømt i en usædvanlig grov sag om æresrelateret vold og trusler, hvor offeret blev brændt med en cigaret, tæsket med grene og sparket ud i en sø.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

De dømte er en 18-årig mand fra Brøndby Strand, to 18-årige og en 21-årig fra Ishøj.

Episoden fandt sted den 24. maj i 2016. Her blev en dengang 18-årig mand udsat for et bagholdangreb begået af de fire unge, som tvang ham med rundt i Ishøj og overfaldt ham på brutal vis. 

Sparket ud i en sø

Ifølge tiltalen slog og sparkede de den 18-årige over flere omgange, brændte ham med en tændt cigaret, slog ham med vandflaske og grene og sparkede ham ud i en sø. Før de lod ham gå, truede de ham på livet, hvis han gik til politiet, skriver politiet i pressemeddelelsen.

quote Det er vores opfattelse, at motivet bag deres vold og trusler var æresrelateret, fordi offeret havde haft kontakt til den enes 17-årige søster – og den opfattelse lagde retten til grund.

Julie Skovgaard, anklager ved Vestegnens Politi.

- Det er vores opfattelse, at motivet bag deres vold og trusler var æresrelateret, fordi offeret havde haft kontakt til den enes 17-årige søster – og den opfattelse lagde retten til grund, siger anklager Julie Skovgaard.

Broren til pigen, som dengang var 17 år, blev idømt ni måneders fængsel og 150 samfundstjeneste. To andre dømte - også 17 år på gerningstidspunktet – fik henholdsvis tre måneders fængsel med 80 timers samfundstjeneste og otte måneders fængsel med 150 samfundstjeneste.

Betingede straffe

Retten gjorde dog deres straffe betingede på grund af deres unge alder.

Den sidste, som var 20 år under gerningen, fik otte måneders fængsel samt 120 timers samfundstjeneste med to måneders fængsel til afsoning.

Alle har nægtet sig skyldige og overvejer, om de vil anke dommen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Men in black demo

Mor til to tiltalt for at opfordre til hærværk fra talerstol

Masseslagsmål

Fem personer anholdt efter masseslagsmål med knivstikkeri

IMG_1276

Bilist stak af fra uheld - nu er han fundet

kokain.jpg

Kæmpe kokainfælde i Hedehusene - firma vidste ingenting

Ishøj

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere