Borgerservice holdt lukket: Medarbejderne sendt på kursus

Borgere der i dag skulle i kontakt med Ishøj Kommunes Borgerservice, må pænt vente til i morgen, efter at borgerservice tirsdag har været lukket for både personlige og telefoniske henvendelser.

Men det var der en god grund til. Alle medarbejderne var nemlig blevet fritaget for de normale pligter og i stedet sendt på kursus i førstehjælp samt brug af hjertestarter.

- Vi har holdt lukket i dag, for at alle vores medarbejdere kan komme på kursus sammen. Det er også af hensyn til borgerne, at vi kun holder lukket i én dag frem for at køre på halv kraft i to dage, forklarer borgerservicechef Claes Jakobsen og fortsætter:

- Vi synes, det er vigtigt, at alle vores medarbejdere får basiskursus i førstehjælp og hjertestarter, så de kan være med til at gøre en forskel, hvis ulykken skulle ske.

Hvert år falder 3500 danskere om af et hjertestop uden for et hospital, og man har derfor vurderet, at Det vil give personalet de bedste forudsætninger for at yde hjælp, hvis en borger skulle få brug for det i eller i nærheden af Borgerservice, der ligger i Ishøj By Center.

- Vi har mange borgere forbi hernede, også ældre samt fysisk svage borgere. Derfor er det vigtigt, at personalet kan træde kompetent til, hvis nogen har akut behov for hjælp, siger borgerservicechef Claes Jakobsen.

Efter dagens kursus blev der hængt en hjertestarter op ude foran Borgerservice. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Godhavnsdreng

playJuraprofessor: Godhavnssagen kan åbne ladeport af lignende sager

Opholdsforbud

Risiko for angreb i bandekonflikt forlænger opholdsforbud

20190813-134904-l-1920x1277we.jpg

play17 Godhavns-børn får 300.000 kroner hver for misrøgt

nedim_yasar.jpg

Livstidsdømt mand frifundet for drab på radiovært

Ishøj

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere