Bil blev gennemhullet: Politi søger vidner til skyderi i Ishøj

Københavns Vestegns Politi har beslaglagt en Mercedes, der er blevet gennemhullet af adskillige skud efter skyderiet i Ishøj i aftes.

Foto: Presse-fotos.dk

I forbindelse med skyderiet på Vejlebrovej i Ishøj tirsdag aften har Københavns Vestegns Politi beslaglagt en bil af mærket Mercedes, som har adskillige skudhuller.

Bilen sættes i forbindelse med skyderiet i Ishøj tidligere på aftenen.

Ifølge anmeldelsen, der løb ind hos politiet, var der tale om et såkaldt drive-by shooting, hvor der skydes fra et køretøj mod et andet. Det er dog endnu ikke bekræftet af politiet.

Læs også Skud affyret fra bil i Ishøj

- Det, anmeldelsen går på, er, at der bliver skudt på fra en bil til en anden bil. Om det så også er tilfældet, kan vi ikke rigtig bekræfte endnu. Men vi efterforsker sagen ved at søge efter spor og afhøre vidner, siger Lars Guldborg, vagtchef hos Københavns Vestegns Politi.

Politiet har fortsat ikke anholdt eller sigtet nogen i forbindelse med skyderiet, mens der heller ikke er meldinger om tilskadekomne.

Politiet søger vidner

I forbindelse med politiets efterforskning af sagen de opfordrer alle eventuelle vidner til at henvende sig: 

- Vi søger vidner til alt, der har med skudepisoden at gøre. Vi fik anmeldelsen klokken 18.36, så hvis vidner har set eller hørt noget i det tidsrum eller i tidsrummet op til omkring Vejlebrovej, så hører vi gerne fra dem, siger Lars Guldborg.

Man kan henvende sig på telefonnummer 114.

  Foto: Presse-fotos.dk

  Foto: Presse-fotos.dk

  Foto: Mathias Øgendahl

  Foto: Mathias Øgendahl

  Foto: Mathias Øgendahl

  Foto: Mathias Øgendahl

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik