Politiet vil føre særligt corona-tilsyn med forretningsdrivende i tre vestegnskommuner

I de tre kommuner Ishøj, Gladsaxe og Brøndby må liberale erhverv ikke genåbne som i resten af politikredsen, og det vil politiet have særligt fokus på.

Liberale erhvervsdrivende i de tre vestegnskommuner Ishøj, Brøndby og Gladsaxe vil den kommende tid blive åndet i nakken af ordensmagten.

Københavns Vestegns Politi vil nemlig føre særligt corona-tilsyn i de tre kommuner, da de på grund lokale smitteudbrud ikke er omfattet af den nationale genåbning af liberale erhverv.

Politikredsens corona-patruljer vil have særligt fokus på de liberale erhverv som for eksempel. frisører, tatovør, kropspleje-, skønheds- og massageklinikker i Ishøj, Brøndby og Gladsaxe.

- Vi har forståelse for, at det kan være svært at gennemskue regler der ændrer sig hele tiden og kun gælder for enkelte kommuner.

- Men det er også vigtigt at understrege, at disse retningslinjer er til for at hindre smitte, og hvis vi oplever, at man flere gange ser stort på reglerne, så vil vi skride ind med bøder, siger politiinspektør Mogens Lauridsen fra Københavns Vestegns Politi.

Hotspot på Ishøj Havn ophævet

Han oplyser endvidere, at Københavns Vestegns Politi umiddelbart før påske etablerede et såkaldt corona-hotspot ved Ishøj Havn, hvor politiet hen over påsken har gennemført en intensiv patruljeindsats - dog uden at der er registreret overtrædelser af covid-19-reglerne.

Derfor har politiet i dag har besluttet at ophæve det hotspot.

Corona-patruljerne er politipatruljer, som har særlig fokus på corona-tilsyn mv. De kører i hele politikredsen – men med særligt fokus på de kommuner der oplever stigende covid-19-smitte.

De seneste regler gælder frem til den 11. april. Men netop fordi der sker justeringer af retningslinjerne hele tiden, opfordrer København Vestegns Politi borgere og erhvervsdrivende til at holde sig løbende opdateret på coronasmitte.dk.

I alt myndighederne bestemt, at fem specifikke kommuner i Danmark ikke må genåbne de liberale erhverv. De to andre kommuner er Halsnæs og Fredensborg i Nordsjælland.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

20190304-100858-7-1920x1279we

Politi beder offentligheden om hjælp i søgning efter 43-årig: ”Vi har ikke flere steder at lede”

20190304-100858-7-1920x1279we

Efterlysningen afblæst: Kirsten fundet i god behold

ballerup 112 brand testcenter

To mænd fængslet for brandattentat mod testcenter

Cyklist dræbt i højresvingsulykke på Vesterbro.

46-årig kvinde dræbt i højresvingsulykke

Ishøj

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere