Mangeårig Ishøj-borgmester melder sig ind i Moderaterne: ”Projektet fascinerer mig meget”

Samtidig udelukker den tidligere Ishøj-borgmester Ole Bjørstorp, ikke, at han stiller op til Folketinget for Moderaterne.

Han har været borgmester i Ishøj både for Socialdemokraterne og sit eget parti, Ishøjlisten.

Han er blevet 75 år gammel, men er still going strong og har fortsat så meget på sit politiske hjerte, at han nu har meldt sig ind i Lars Løkkes nye politiske projekt, Moderaterne.

Og det er der en helt speciel årsag til.

- Projektet fascinerer mig meget. Der er så mange gode idéer, siger Ole Bjørstorp til TV 2 Lorry.

Han fremhæver især Moderaternes vision om at arbejde over midten som det, han selv gerne vil arbejde mere for fremadrettet.

- Det er et politisk projekt, der bryder nogle grænser ned. Det skal ikke bare handle om rød og blå blok. Det skal handle om samarbejdet på tværs, siger Ole Bjørstorp.

Han var selv med til partiets stiftende generalforsamling i Vejle i weekenden og blev imponeret over både fremmødet, stemningen og en helt anden måde at anskue politik på.

Derfor prikker det også lidt i den tidligere borgmester for måske at tage endnu en runde i politik og stille op til Folketinget for Moderaterne, men det har Ole Bjørstorp endnu ikke overvejet til ende.

- Man skal aldrig sige aldrig, siger han til TV 2 Lorry.

Ole Bjørstorp tabte efter 21 år som borgmester posten ved kommunalvalget i november.

Efterfølgende meddelte han, at ville gå på pension og overlade Ishøjlisten til yngre kræfter. Nu er han altså måske tilbage i politik igen.