To mænd efterlyses for drabsforsøg i Jylland - befinder sig muligvis i Ishøj

I forbindelse med et drabsforsøg i Holstebro efterlyser politiet nu to mænd, som muligvis befinder sig i Ishøj.

Midt- og Vestjyllands Politi offentliggør nu navnene på de to efterlyste og billeder af dem i håbet om at få offentlighedens hjælp til at få dem anholdt. Foto: Efterlysningsfoto - Midt- og Vestjyllands Politi

Midt- og Vestjyllands Politi beder nu offentligheden om hjælp til at finde to yngre mænd, som er mistænkt for drabsforsøg i Holstebro.

De to mænd befinder sig muligvis i Ishøj, oplyser politiet.

Læs også 15-årig fængslet for drab efter masseslagsmål

Lørdag aften den 25. april 2020 opstod der håndgemæng på en parkeringsplads ved et boligbyggeri på Thorsvej i Holstebro.

Tre personer anholdt

Videoovervågning fra stedet viser, at slagsmålet hurtigt udviklede sig, og indtil flere af de tilstedeværende trak knive og stak to personer i henholdsvis lår og maveregion. Herefter flygtede fem personer fra stedet - formentlig i et endnu ukendt køretøj.

Torsdag morgen anholdt Midt- og Vestjyllands Politi tre af de personer, der er mistænkt i sagen. De meldte sig selv på politigården i Holstebro, og politiet opfordrer nu kraftigt de to sidste til at gøre det samme.

Midt- og Vestjyllands Politi offentliggør nu navnene på de to efterlyste og billeder af dem i håbet om at få offentlighedens hjælp til at få dem anholdt. Der er tale om:

Person A

Navn: Ali Mohamad Hamo

20 år

Cirka 175-180 centimeter

Almindeligt bygget

Sort hår

Mørk hud

  Foto: Efterlysningsfoto - Midt- og Vestjyllands Politi

Person B

Navn: Farad Atounou

22 år

Cirka 165-175 centimeter

Almindeligt bygget

Sort hår

Mørk hud

  Foto: Efterlysningsfoto - Midt- og Vestjyllands Politi

Hvis nogen har oplysninger om, hvor de to mistænkte befinder sig, bør man ikke selv tage kontakt til dem, men i stedet straks ringe til Midt- og Vestjyllands Politi på telefon 114.

Midt- og Vestjyllands Politi ønsker også stadig at snakke med vidner, som har overværet episoden, eller som på anden måde ved noget om sagen. Også de bedes kontakte politiet på 114.

De to personer, der blev stukket med kniv, er begge uden for livsfare.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik