Her åbner politiet ny nærstation: "Placeringen her er rigtig rigtig god"

Nærpolitienheden er en af de 20 nye, et politisk flertal i december 2020 besluttede at etablere rundt i hele landet.

Mandag blev båndet blev klippet, og dermed kunne Københavns Vestegns politi slå dørene op for en ny nærpolitienhed i Ishøj.

- Nærenheden er base for lokalbetjente, og så er det et sted, hvor borgerne kan komme ind og foretage en anmeldelse eller bare få en snak, siger politidirektør Kim Christiansen. 

Her håber Københavns Vestegns Politi, at de blandt andet kan være med til at øge trygheden blandt Ishøjs borgere.

- Der er ingen tvivl om, at mere tilstedeværelse giver mere tryghed. Så det er jo det, vi gerne vil. Vi vil gerne gøre Ishøj endnu mere trygt, end det i forvejen er, siger politidirektøren.

En af 20 nye nærpolitistationer

Nærpolitienheden er åbnet på baggrund af en politisk beslutning fra december 2020. 

Her besluttede man at der skulle placeres 20 nye nærpolitienheder rundt i hele landet.

Og I Ishøj er de glade for at en af dem nu er placeret i Ishøj Bycenter.

- Jeg er rigtig taknemmelig for at vi får en nærpolitienhed i Ishøj. Det betyder vi kan få en tæt, målrettet og lokal indsats i samarbejde mellem politi, kommune og borger, siger Merete Amdisen (S), borgmester i Ishøj Kommune.

- Placeringen her er rigtig rigtig god. Det er centralt i Ishøj. Det er et sted, hvor der kommer mange mennesker, og idéen er jo, at man kan lokke nogle borgere til at snakke med lokalpolitiet, siger Kim Christiansen.

Ishøjs nye nærpolitienhed vil være åben mandage fra klokken 12 til klokken 17, onsdage fra klokken 17 til klokken 22 og fredage fra klokken 9 til klokken 14. 

Her vil lokale betjente stå klar til at tage imod borgernes henvendelser, og det håber borgmesteren at borgerne vil tage imod. 

- Mit håb er, at det bliver en succes, og at borgerne bliver glade for at have politiet tilbage i gadebilledet i Ishøj, siger Merete Amdisen.


Spørg Os - Afstemning

Spørg Os - Formular

Valg til Folketinget