Vild interesse for Britta Nielsens hus i Hvidovre

Svindelsigtede Britta Nielsens Hvidovre-villa er blevet vist frem til en god håndfuld potentielle købere, ligesom boligen er blevet besøgt flere tusinde gange på nettet.

Den første forårsweekend står for døren, og her vil danskere med flyttedrømme strømme til åbent hus og fremvisninger af boliger med ’til salg’-skilte i forhaven.

Det gælder også på Hvidovrevej 104, hvor den svindelsigtede Britta Nielsens hus er til salg. Interesseren for boligen er overvældende, oplyser ejendomsmægleren, Home.

- Det er en af de mest besøgte boliger på vores hjemmeside. Vi har afviklet fem-seks fremvisninger af boligen, og så er der lagt nogle ind til weekenden også, siger indehaver af Home Hvidovre, Martin Porsmose, til TV 2 Lorry.

Den klassiske murstensvilla blev sat til salg for 4.750.000 kroner i sidste uge. Siden da har den 264 kvadratmeter store bolig fået mere end 22.000 klik på Homes egen hjemmeside, ligesom huset med 6.400 visninger er blandt de meste sete på boligsitet boliga.dk i denne uge. Det oplyser Boliga til TV 2 Lorry.

Artiklen fortsætter under billedet

 
 
Foto: Home

Svindel for mere end antaget

Fredag blev endnu et kapital ført til den omfattende sag om svindel med tilskudsmidler i Socialstyrelsen. En rapport fra revisionsfirmaet PWC afslører, at der siden 1993 i alt er blevet svindlet for 120,6 millioner kroner – indtil nu har offentligheden kun kendt til, at der blev svindlet med 111 millioner kroner fra 2002.

64-årige Britta Nielsen, der var betroet medarbejder i Socialstyrelsen, er sigtet for at have udnyttet sin stilling til at overføre pengene til sig selv. Efter at have været internationalt eftersøgt, blev hun pågrebet i Sydafrika og erklæret konkurs ved Sø- og Handelsretten den 4. oktober.

Partner hos Kammeradvokaten Boris Frederiksen er udpeget som kurator til blandt andet at få mest muligt ud af et salg af boligen i Hvidovre. Og indtil videre er der er altså god interesse for huset, siger Martin Porsmose fra Home.

- Mange har været inde for at hente salgsopstillingen, men flere oplyser, at de kun gør det, fordi de er nysgerrige. Vi vil meget gerne møde dem, der reelt ønsker at købe, og dem har vi lavet fremvisninger for, siger Martin Porsmose, der også oplyser, at der har været et par konkrete forespørgsler på prisen.

Artiklen fortsætter under billedet

 
 
Foto: Home

Under gennemsnitspris

Den ”spændende ejendom med rigtig mange muligheder” byder ifølge beskrivelsen på Homes hjemmeside blandt andet på franske døre, fritliggende bjælker og er ”super centralt beliggende for alle de daglige gøremål.” Prisen på 4.750.000 for de 264 kvadratmeter er dog 15 procent under den gennemsnitlige kvadratmeterpris for netop det postdistrikt i Hvidovre, viser beregninger fra Boliga.

Artiklen fortsætter under billedet

 
 
Foto: Home

- Vi har sat prisen ud fra det marked, vi arbejder i lige nu, siger Martin Porsmose og nævner flere forklaringer på, hvorfor prisen kan være under gennemsnit:

Boligen ligger på den trafikerede Hvidovrevej, er opvarmet med oliefyr og endelig er boligen et konkursbo, hvilket betyder, at en såkaldt ansvarsfraskrivelse følger med i købet. Den tidligere ejer kan altså ikke hæfte for eventuelle fejl og mangler. Og derudover er alle boliger generelt helt forskellige, nævner Martin Porsmose.

Hænger den lavere pris eventuelt også sammen med, at det er den svindelsigtede Britta Nielsen, der har boet i huset?

- Vi har ikke haft med i kalkulen, at Britta Nielsen har boet der. Jeg tror ikke, det er en decideret bagdel, at hun har boet der. Ejendommen er ryddet og får samme opmærksomhed, som andre enhver anden bolig, siger Martin Porsmose.

Britta Nielsens hus

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Jørgen Olsen Fredens Havn

- Hvad nu, hvis jeg stillede 20 udrangerede campingvogne ind i Kongens Have?

Rækkehuse i Tingbjerg

Stor interesse for at købe ejerbolig i hård ghetto

Skærmbillede 2021-04-14 kl. 22.08.48

Undersøgelse udpeger Egedal som landets bedste kommune

20_percent

playLeif reddede 5-årig fra druknedød: Nu hyldes han på frimærke som hverdagshelt

Hvidovre

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere