Storstilet aktion mod indbrudsbande

Tre anholdt efter længere tids efterforskning mod velorganiseret indbrudsbande

Politiet slog i morges til mod en lang række adresser på Københavns Vestegn og ved Roskilde i jagten på bagmændene i en større indbrudsbande, der menes at have stået bag en lang række indbrud og kup af særligt grov karakter.

Tre er anholdt efter politiets aktion, og de er nu sigtet for en lang række forhold, som dækker både indbrud og rambuktyverier.

 

Det er de sigtet for

Udover ovenstående indbrud, så sigtes mændene også for indbrud i villaer og virksomheder i Rødovre, Hvidovre, Roskilde, Måløv, Solrød og Brøndby, hvor der i samtlige tilfælde blev stjålet designermøbler.

De tre mænd er i alderen 21 til 28 år. De er danske statsborgere og har har hverken rocker eller bandetilknytning, oplyser politiet.

Det er den særlige politienhed til bekæmpelse af organiseret indbrudskriominalitet, Taskforce Indbrud, der står for efterforskningen i sagen, og gruppens leder, Bent Isager-Nielsen siger:

-Det er meget tilfredsstillende, at længere tids efterforskning har ført til, at vi i dag har kunnet anholde personerne og dermed få opklaret grove berigelsesforbrydelser, der ikke alene har medført tyveri af værdier, men også har medført, at der skete store skader i forbindelse med gennemførelse af forbrydelserne. Vi forventer, at efterforskningen vil føre til flere anholdelser

De tre fremstilles i grundlovsforhør i retten i Lyngby klokken 13 i dag.

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Politibil nat

Politiet lukker fest og sigter 31 personer

25_seconds

playPoliti kalder sag om afbrændt Mette Frederiksen-dukke for "alvorlig"

politi

36 unge holdt fest i medborgerhus og brød forsamlingsforbud

politiafspærring

Gik amok i hærværksraseri: Knuste ruder på 16 biler og to butikker

Hvidovre

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere