Skyderier udløser visitationszoner i Ishøj og Hvidovre

To skudepisoder indenfor 18 timer får nu Københavns Vestegns Politi til at indføre visitationszone i dele af Ishøj og Hvidovre.

Københavns Vestegns Politi har i dag besluttet at indføre visitationszone i Hvidovre og Ishøj kommune fra i dag af.

Baggrunden for beslutningen er to skudepisoder tidligere på ugen. Én klokken 00:45 natten til tirsdag i en beboelsesejendom i Bymuren i Hvidovre, og én anden samme dag klokken 18:35 mellem to personbiler på Vejlebrovej i Ishøj. På kortene nederst i artiklen, kan du se, hvor visitationszonerne gælder.

- Det er dybt alvorligt og helt uacceptabelt med skyderier på åben gade og mod beboelse, og det arbejder vi hårdt på at sætte en stopper for. Oprettelsen af visitationszoner er et godt værktøj til at hjælpe os i indsatsen med at hindre flere skyderier og retsforfølge de kriminelle, som skyder, siger politiinspektør Mikael Wern, Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Politiet efterforsker de to episoder som to forskellige hændelser, fordi de indtil videre ikke kan finde indikationer på en sammenhæng mellem dem. I begge tilfælde er efterforskningsledelsens vurdering lige nu, at det handler om uoverensstemmelser mellem lokale kriminelle.

Hvad er en visitationszone? 

Søger oplysninger

Glostrup Ret har onsdag varetægtsfængslet en 19-årig mand i fire uger i forbindelse med skudepisoden på Vejlebrovej i Ishøj. Københavns Vestegns Politi har sigtet ham for drabsforsøg i sagen. I relation til skyderiet efterlyser Københavns Vestegns Politi desuden en rød og en sort bil, som er set køre fra stedet.

I forbindelse med sagen efterlyser Københavns Vestegns Politi en gerningsmand, der beskrives som en mand med mellemøstligt udseende, 170-175 cm høj og kraftigt bygget. Han havde sort fuldskæg, tydelige kindben og var iført en mørk hue, mørkt tøj og sko med reflekser.

Har du informationer i nogen af sagerne, kan du kontakte Københavns Vestegns Politi hele døgnet på 43 86 14 48

Her kommer visitationszonerne: 

På kortene ses visitationszonerne, der gælder fra i dag onsdag den 23. maj 2018 kl. 18 til onsdag den 6. juni 2018 kl. 18
På kortene ses visitationszonerne, der gælder fra i dag onsdag den 23. maj 2018 kl. 18 til onsdag den 6. juni 2018 kl. 18
 
 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

kulde frost vinter vinterbadning

Vinterbadere sigtet for at mødes i sø

joh-f73df42b-2340-4e89-80b8-0d6b8be660b7

Politi efterforsker mulig bilbombe som rockerbande-relateret

def_thumb,50_percent

playFolk går på isen på flere søer i København: Vi prøver at tale folk til rette, siger politiet

snekkersten 112 utryghedsskabende politi

Politi tilbageholder ti personer for utryghedsskabende adfærd i Nordsjælland

Hvidovre

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere