Røvere bandt ældre mand og stak af: Politiet søger vidner

Københavns Vestegns Politi søger vidner efter et hjemmerøveri natten til søndag

To mænd trængte natten til søndag ind i en ældre mands villa på Rødvig Allé i Hvidovre. De to mænd truede den ældre mand med en kniv og tvang ham til at udlevere et mindre kontantbeløb og et 65- tommers fladskærms-tv.

De to røvere opholdt sig et par timer i huset, hvorefter de bandt den ældre mands ene hånd, så det forsinkede hans alarmering. Derefter forlod de adressen med det store fladskærms-tv. 

Efterlyser vidner

Københavns Vestegns Politi søger vidner, som kan have set noget omkring adressen mellem 02.00-06.00 natten til søndag. 

- Har nogen set mistænkelige mænd gøre observationer i Rødvig Allé-området lørdag aften eller tidlig søndag nat, så hører vi meget gerne fra dem. Det samme gælder, hvis nogen har bemærket noget ved Rødvig Allé under eller efter røveriet, som fandt sted over et ca. to timer mellem kl. 2 og 6 i nat, siger efterforskningsleder Ole Nielsen.

Det er på nuværende tidspunkt uklart, hvordan røverne transporterede sig til og fra stedet. Men politiet oplyser, at de kan have haft en bil i nærområdet.

Røverne beskrives som to unge mænd af anden etnisk oprindelse end dansk på cirka 25 år, ca. 175 cm høje og almindelige af bygning. Den ene var iført en mørk hættetrøje, den anden en mørk jakke. De talte dansk med accent.

 Andet hjemmerøveri tidligere 

Københavns Vestegns Politi oplyser desuden, at de også efterforsker et andet hjemmerøveri mod en 77-årig kvinde i hendes hus på Hædersdalvej i Hvidovre natten til mandag den 16. oktober 2017.

Efterforskningslederen oplyser, at politiet er opmærksomme på eventuelle sammenhænge, men det er for tidligt at sige endnu. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

ambulance

Bevidstløs mand reddet op af Øresund

brand pizzeria amager

Brand i pizzeria på Amager - beboere i opgang evakueret

drabet i skoven

Vigtige sms-beskeder i drabssag forsvandt i politiets varetægt

Politibil i uheld

playPolitibil i voldsomt sammenstød

Hvidovre

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere