Røver fra bageri i Hvidovre efterlyses

Københavns Vestegns Politi efterlyser den røver, der i lørdags begik et røveri mod "Claes Bageri" på Strandmarksvej 7 i Hvidovre.

Gerningsmanden kom ind i forretningen med en kniv på ca. 15 cm. Han truede på engelsk " I Will Kill You" flere gange og kom af sted med et mindre kontant udbytte.

Københavns Vestegns Politi efterlyser gerningsmanden, der beskrives som:

Mand på 35-45 år, arabisk/mellemøstlig udseende, spinkel af bygning, 180-190 cm høj, mørkt tyndt hår, iført kakifarvet jakke med store lommer, talte kun engelsk, medbragte kniv med en bladlængde på ca. 15 cm.

Gerningsmanden kørte fra stedet på en herrecykel ad Strandmarksvej mod syd, herefter af Stentoftevej. Politiet har ingen nærmere beskrivelse af cyklen.

- Vi håber at offentligheden kan hjælpe os videre i forhold til gerningsmanden. Nogen har formentlig set ham, da han cykler fra gerningsstedet eller kan genkende ham ud fra de billeder vi nu har offentliggjort, siger politikommissær Henrik Hougaard.

Har du oplysninger i sagen kontakt da Københavns Vestegns Politi på 43861448 eller i dagtimerne efterforsker Lotte A. Søgaard på 72587459

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

nedim_yasar.jpg

Dømte mænd vil frifindes for drab på radiovært Nedim Yasar

bilbrande vestegnen gladsaxe og ishøj d. 17 januar 2021

Travl nat: Politiet rykker ud til flere bilbrande

joh-f73df42b-2340-4e89-80b8-0d6b8be660b7

Politi efterforsker mulig bilbombe som rockerbande-relateret

def_thumb,50_percent

playFolk går på isen på flere søer i København: Vi prøver at tale folk til rette, siger politiet

Hvidovre

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere