Politiet efterlyser "farlig" mand, der mistænkes for drabsforsøg

Politiet efterlyser en mand, der er mistænkt for drabsforsøg i Hvidovre den 27. maj.

Den efterlyste er nu anholdt.
Den 26-årige mand, der siden maj har været eftersøgt i forbindelse med drabsforsøg, er blevet fængslet i fem dage.

Københavns Politi efterlyser en 26-årig mand.

Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Politiet mistænker ham for et drabsforsøg, der blev begået i Hvidovre den 27. maj.

"Manden vurderes af politiet som værende farlig, hvorfor man ikke selv bør rette henvendelse til ham, men derimod straks kontakte politiet på 1-1-4", skriver politiet i en pressemeddelelse.

Drabsforsøget fandt ifølge politiet sted 27. maj, og politiet mener, at sagen har forbindelse til en verserende bandekonflikt.

Politiet fik 27. maj et tip om, at der var planlagt et attentat i Hvidovre. Derfor rykkede politiet ud og afværgede efter eget udsagn et drabsforsøg i byen.

De mistænkte forsøgte at flygte fra politiet i en bil, men føreren mistede herredømmet, og bilen kørte ind i et hus på Strandby Allé. Ingen af husets beboere kom noget til.

Det er politiets opfattelse, at drabsforsøget er sket som led i den verserende bandekonflikt, der de seneste måneder har udspillet sig i Storkøbenhavn.

Ni personer varetægtsfængslet

Efter ulykken forsøgte personerne i bilen at flygte fra stedet, men to blev anholdt i nærheden. En tredje stak af fra politiet til fods.

Og den tredje person var ifølge politiet den person, som det nu efterlyser.

I relation til sagen sidder ni personer varetægtsfængslet. De er sigtet for tre drabsforsøg, der foruden det 27. maj tæller et 25. maj i Hvidovre og et 3. april i Husum. De fængslede er også sigtet for besiddelse af våben.

Sådan beskrives den efterlyste: