Özlem Cekic i færdselsuheld i nat: "Vi dør, tænkte jeg"

Den tidligere SF-profil takker politi, ambulancereddere og brandfolk for deres hjælp i nat, hvor hun var involveret i en ulykke.

- Jeg oplevede alt i slowmotion. Min mand bremsede, alt hvad han kunne. Men jeg kunne se, at vi var direkte på vej ind den anden bil. Vi dør, tænkte jeg. Vi ramte bilen med et brag, skriver Özlem Cekic. Foto: Sofie Mathiassen - Ritzau Scanpix

- Tusind tak til politiet, ambulancereddere og brandfolkene for deres hjælp i nat! 

Sådan indleder debattør og tidligere SF-politiker Özlem Cekic et opslag på Facebook, hvor hun skriver, at hun og hendes mand fredag nat var ude for et biluheld.

- I nat fik vi en ekstra chance for at leve videre, skriver Özlem Cekic, der fortæller, at hun havde været i biografen med sin mand, og da de var på vej hjem i bil, skete ulykken.

Parret kolliderede med en bilist, der kørte i højre side foran dem og valgte at dreje til venstre mod en frakørsel på venstre side af vejen.

Læs også Özlem Cekic forlader SF: Partiet er blevet for højredrejet

"Vi dør, tænkte jeg"

- Jeg oplevede alt i slowmotion. Min mand bremsede, alt hvad han kunne. Men jeg kunne se, at vi var direkte på vej ind den anden bil. Vi dør, tænkte jeg. Vi ramte bilen med et brag, skriver Özlem Cekic.

Hun takker politi, ambulancereddere og brandfolk for deres hjælp i nat.

- Midt i alt chokket var jeg så glad for og taknemlig over de politibetjente, ambulancereddere og brandfolk, der med en ekstrem høj faglighed, omsorg og venlighed, hjalp alle parter. Tusind tak kære venner! Hvor er vi heldige, at vi bor i et land med så dygtige folk som jer omkring os!, lyder det fra Özlem Cekic, hvis opslag i skrivende stund har fået 3000 likes.

Læs også Özlem Cekic modtager demokrati-stafet

Begge parter uskadte

I opslaget skriver Özlem Cekic endvidere, at politiet efterfølgende konstaterede, at hun og hendes mand ikke havde gjort noget galt.

- Vi var så heldige, at modpartens fejl hverken havde kostede os eller ham livet, skriver hun.

TV 2 Lorry har lørdag været i kontakt med Özlem Cekic. Hun ønsker ikke at udtale sig yderligere om ulykken, men hun oplyser, at ulykken skete på Avedøre Havnevej.

TV 2 Lorry har forgæves forsøgt at komme i kontakt med Københavns Vestegns Politi. Til Ekstra Bladet oplyser politiet, at de har noteret, at der var et uheld i nat, men at det ikke er noget alvorligt.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik