Naboer til skandalebyggeri overvejer sagsanlæg

Naboerne til en autoforhandler i Hvidovre, overvejer føre en sag imod kommunen. Bilhandleren fik først fik tilladelse til at bygge en otte meter høj bygning og derefter besked på at rive den ned igen, fordi den var ulovlig. Sagen kostede naboerne tusindvis af kroner i advokatregninger.

Beboerne på Strandlyst Alle i Hvidovre er glade for at deres nye store nabo er væk. Trods det vil de nu få deres advokat til at undersøge muligheden for at føre en civil retssag imod kommunen.

Kommunen gav i første omgang - fejlagtigt - bilhandleren lov til at opføre den 8 meter høje bygning. Da naboerne klagede, fik de medhold og bygningen blev revet ned.

Men naboernes advokatregninger i sagen løb op i 60.000 kroner. I går fastslog kommunalbestyrelsen endnu engang, at den ikke kan dække udgifterne.

- Det er klart at vi overvejer et civilt søgsmål mod kommunen. Nu skal vi lige have et møde med vores advokat, for at få opklaret hvor lang tid en sådan sag ville tage og om der det vil kunne betale sig, siger Kenneth Bak som er en af naboerne til det skandaleramte byggeri.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Godhavnsdreng

playJuraprofessor: Godhavnssagen kan åbne ladeport af lignende sager

Opholdsforbud

Risiko for angreb i bandekonflikt forlænger opholdsforbud

20190813-134904-l-1920x1277we.jpg

play17 Godhavns-børn får 300.000 kroner hver for misrøgt

nedim_yasar.jpg

Livstidsdømt mand frifundet for drab på radiovært

Hvidovre

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere