Limousinekørsel: Amin Jensen kører vælgere til stemmeboksen

Ved sidste valg sørgede Hvidovre for mobile stemmebokse. Sådan er det ikke i år. Så tog Amin Jensen fra Nationalpartiet sagen i egen hånd.

00:41

Ved sidste valg sørgede Hvidovre for mobile stemmebokse. Sådan er det ikke i år. Så tog Amin Jensen fra Nationalpartiet sagen i egen hånd.

Valgflæsk, en god flaske vin og godt selskab. Sådan lyder menuen for mange vælgere og politikere, nu stemmeboksene lukker om halvanden time.

Vi har lejet den her limousine, og vi har kørt rundt siden i morges.

Amin Jensen, Hvidovre, Nationalpartiet

Men ikke for Amin Jensen. Han sidder nemlig i en limousine og kører vælgere til stemmeboksen, og det har han gjort hele dagen.

- Vi har lejet den her limousine, og vi har kørt rundt siden i morges. Hvis jeg ser lidt træt ud, så er der en grund til det, siger han, mens han gnider sig i øjnene. 

Amin Jensen udtrykker sin utilfredshed omkring kommunalbestyrelsen beslutning om at droppe de mobile brevstemmebokse, som blandt andet stod ved Avedøre Gymnasium. 

- Det er, fordi man i kommunalbestyrelsen ikke ville bevillige penge til at øge stemmeprocenten. Det er er vores (Nationalpartiets, red.) modsvar, siger Amin Jensen til TV 2 Lorrys reporter i limousinen.

Læs også Amin Jensen: "Kommunen er lille Nordkorea"

Kører alle - uanset partifarve

- Vi tager ikke hensyn til, om det er os, de stemmer på. Vi kører alle, siger Amin Jensen smilende til TV 2 Lorry inde i limousinen.

Vi er med til at øge stemmeprocenten, vi har i hvert fald gjort vores til, at flere tager ned og stemmer.

Amin Jensen, Hvidovre, Nationalpartiet

Ifølge Amin Jensen har der særligt været brug for, at unge og de tosprogede ville sætte sig ind i bilen for at stemme.

Blot 61,7% af unge under 30 stemte ved Kommunalvalget i 2013, og Amin Jensen ville i dag gøre sit til, at tallet i Hvidovre blev lidt højere. 

- Vi er med til at øge stemmeprocenten, vi har i hvert fald gjort vores til, at flere tager ned og stemmer, siger han.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik