Kommunaldirektør fratræder stilling grundet dårligt helbred

Hvidovres borgmester Anders Wolf Andresen (SF), der overtog borgmesterposten efter kommunalvalget i november, ærgrer sig over, at samarbejdet hører op.

Hvidovre Kommunen skal have ny kommunaldirektør. Nich Bendtsen fratræder således sin stilling.

Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Fratrædelsen sker på grund af helbredsmæssige årsager og efter gensidig aftale, lyder det.

Hvidovres borgmester Anders Wolf Andresen (SF), der overtog borgmesterposten efter kommunalvalget i november, ærgrer sig over, at samarbejdet hører op. 

- Jeg har haft et kortvarigt, men rigtig godt samarbejde med Nich, og jeg er meget ærgerlig over, at vi nu må sige farvel til ham som kommunaldirektør. Jeg ønsker Nich det bedste fremover, siger borgmesteren i pressemeddelelsen.

Erfaren direktør overtager 

Kommunen oplyser, at kommunalbestyrelsen tirsdag besluttede, at direktør Gert Nelth bliver konstitueret kommunaldirektør, indtil der er ansat en ny kommunaldirektør i Hvidovre Kommune.

Gert Nelth er direktør for kultur og fritid, borgerservice og beskæftigelse og klima, miljø og teknikområdet.

Han har været direktør i Hvidovre Kommune i 16 år og har igennem årene haft forskellige ansvarsområder, ligesom han også tidligere har været konstitueret kommunaldirektør.

I konstitueringsperioden er det desuden besluttet, at den del af Gert Nelths ansvarsområde, der handler om borgerservice og beskæftigelse, midlertidigt varetages af direktør Susan Bjerregaard.

Nich Bendtsen har været kommunaldirektør i Hvidovre Kommune siden 2013, hvor han kom til Hvidovre Kommune fra Syddjurs Kommune.


Spørg Os - Afstemning

Spørg Os - Formular

Valg til Folketinget