Glasflaske røg ind gennem bilrude og ramte taxachauffør i hovedet

En taxachauffør mistede herredømmet over sin bil, da en glasflaske ramte ham i hovedet. Nu søger politiet vidner i sagen.

Foto: Benita Marcussen - Scanpix

En taxachauffør kørte tirsdag den 4. juni klokken 23.13 sin taxa henad Avedøre Havnevej ved Amagermotorvejen i Hvidovre, da der skete noget uventet. 

En glasflaske fløj ind gennem ruden og ramte ham i hovedet.

Bilen kørte på det tidspunkt 60 km/t.

Hvis den er kastet, er det en livsfarlig sport at begive sig ud i.

Claus Bardeleben, vicepolitiinspektør, Københavns Vestegns Politi.

Det fik chaufføren til at miste herredømmet med bilen, og han kørte derefter ud over skrænten mellem motorvejstilkørslen og motorvejen.

I bilen sad også en passager. De to fik heldigvis kun mindre skader.

Politiet ved ikke, hvem der kastede flasken, om det var med vilje, eller om det var en tilfældighed, at flasken endte i taxaen.

- Vi har ingen idé om, hvad der kan være sket. Det ene gæt kan være lige så godt som det andet, siger vicepolitiinspektør Claus Bardeleben.

- Men vi tager det så alvorligt, at vi går i pressen, fordi vi ønsker at finde frem til den, der har begået det. Hvis den er kastet, er det en livsfarlig sport at begive sig ud i. Havde man i stedet ramt en rude, var ruden splintret, og det kunne også have medvirket en uheldig siutation, siger han.

Han håber, at personer, der har siddet i biler tæt ved, kan have set noget, eller personer, der ventede ved busstoppestedet tæt ved.

Henvendelser til politiet kan ske døgnet rundt på telefon 4386 1448 eller 114.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik