En million venter på Lotto-spiller i Hvidovre

Fire rigtige og 47 kroner er forvandlet til en million kroner for en Lotto-spiller i Hvidovre.

- Vi venter bare på at høre fra ejeren af kuponen.

Sådan siger kommunikationsmedarbejder ved Danske Spil Karen Minke mandag formiddag til TV 2 Lorry.

En heldig Lotto-spiller fra Hvidovre har nemlig vundet en million kroner i weekendens trækning. Den indbringende Lotto-kupon er købt hos Meny i Hvidovre Stationscenter.

- Personen i Hvidovre er blevet millionær på det, der hedder ekstratrækningen, som vi trækker lod om hver lørdag, siger Karen Minke til TV 2 Lorry og fortsætter:

- Vi trækker lod om en million kroner blandt alle de spillere, der har en gevinst på deres kupon. Den ukendte millionær har fået fire ud af de syv tal rigtige og vundet 47 kroner, men der venter vedkommende en god overraskelse, når han eller hun går ned i butikken og tjekker sin kupon.

Så hvis du har købt en Lotto-kupon i Meny Hvidovre Stationsejer i lørdags, vil det nok være en god idé lige at smutte forbi butikken.

- Lotto handler om at blive millionær. Det er drømmen. Med ekstratrækningen sikrer vi, at nogen bliver millionær hver uge. En million er stadig en stor gevinst for de fleste. Det kan godt være, at man ikke kan stoppe med at arbejde, men det er stadigvæk rigtig mange penge, siger Karen Minke til TV 2 Lorry.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik