Efter overdosis i marts: 14-årig pige stadig i koma

Den 14-årige piges tilstand er ikke forbedret, fortæller pigens far.

Den 14-årige pige har ligget i koma på Rigshospitalet siden marts, hvor hun formodes at have overdoseret receptpligtig medicin. Foto: TV 2 Lorry

Den 14-årige pige, der blev lagt i koma på Rigshospitalet efter en overdosis sammen med en jævnaldrende dreng i marts, bliver nu overflyttet til Hvidovre Hospital, fortæller pigens far til BT.

Pigen blev hasteindlagt natten mellem 10. og 11. marts på Rigshospitalet efter, hvad politiet formoder er en overdosis af receptpligtig medicin. Hun var sammen med en 14-årig dreng, der mistede livet i forbindelse med hændelsen. 

Læs også 40-årig kvinde anholdt i sag om 14-årig drengs medincindød

Siden marts har pigen ligget på Rigshospitalets traumeafdeling. Ifølge pigens far, er der ikke sket store fremskridt med pigens helbred. Pigens far har ikke fået at vide, hvorfor datteren er blevet flyttet til Hvidovre Hospital, skriver BT.

Moderen fængslet

Den 14-årige piges mor sidder i øjeblikket varetægtsfængslet for sin involvering i sagen.

Den 40-årige mor som er kendt fra misbrugsmiljøet var nemlig hjemme den aften, hvor pigen og drengen overdoserede, og derfor er hun nu siget efter paragraf 250 i straffeloven, som straffer ”den som hensætter en anden i hjælpeløs tilstand”

Læs også Efter dødsfald: Forslag om test af stoffer i nattelivet

Det fremgår af sigtelsen, at moren efterlod den 14-årige dreng på badeværelset og ikke tilkaldte hjælp på trods af, at hun vidste, at datteren havde taget stoffer og lå med vejrtrækningsproblemer i sengen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik