Daniel Agger sender børn på fodboldsommerferie

​Sammen med Red Barnets har den tidligere fodboldspiller og The Agger Foundation sikret at et drenge- og pigehold fra Hvidovre kan komme til fodboldturnering i sommerferien.

En af vestegnens store helte, den tidligere landsholdsanfører, Daniel Agger sender sammen med tidligere statsminister og nuværende adm. direktør for Red Barnet, Helle Thorning Schmidt, to fodboldhold fra Hvidovre på en fodboldsommerferie i Hjørring.

Som et led i Red Barnets Plads Til Alle-indsats har fodboldspilleren nemlig sikret at et drenge- og pigehold fra fodboldklubben Rosenhøj i Hvidovre kan komme med til Dana Cup i uge 29.

Og ikke nok med, at børnene fra Rosenhøj Boldklub kommer gratis afsted til turneringen, bliver de sendt afsted med spritnyt fodboldtøj fra New Balance Danmark, der sponsorerer de to hold.

Kæmpe turnering

Dana Cup er Danmarks største sportsbegivenhed, der hvert år samler 20.000 deltagere fra hele verden.

Red Barnets Plads Til Alle er en indsats for børn i alderen 5-12 år, hvis mål er at få de dårligst stillede børn og unge ind i fritidslivet for at forebygge ensomhed og social isolation.

For at sende børnene godt afsted afholder Rosenhøj Boldklub en helt speciel opstartstræning onsdag eftermiddag. Hvor Helle Thorning Schmidt og Daniel Agger står i spidsen for hver deres hold på Rosenhøjs baner.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

40_percent

playSverige åbner grænsen for skilsmissebørn med ledsager

rungsted havn

Medarbejder sendt hjem efter sag om svindel i Rungsted Havn

opholdsforbud på christiania

Christiania lukker sig selv med hegn efter opholdsforbud

Hvidovre

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere