Amin Jensen om reklameskilt: "Jeg troede naivt, det var mit hus"

Amin Jensen har et lysende reklameskilt på sit hus, og det har fået nogle af hans naboer til at klage til kommunen.

En fem meter bred lysreklame med en opfordring om at købe billet til showet "Blæs på DK" har gjort den kendte komiker Amin Jensen upopulær hos naboerne i Hvidovre.

quote Skiltet er ikke sat op i en park, men på Gammel Køge Landevej, hvor der er masser af skilte i forvejen.

Amin Jensen, entertainer

Entertaineren Amin Jensen har sat reklameskiltet op foran sit hus, der ligger ud til Gammel Køge Landevej. Og det skilt har fået nogle naboer til at klage til kommunen.

- Set i bakspejlet skulle jeg have søgt dispensation ved kommunen. Men jeg troede, at det var mit hus og min grund, og skiltet er under 10 kvadratmeter, og så havde jeg en naiv tro på, at jeg da godt måtte sætte skiltet op, siger han.

Han har nu søgt dispensation og indsamlet underskrifter fra 20 naboer, der alle siger, at skiltet ikke generer dem. I april skal Amin Jensen til møde på rådhuset om sagen.

Nabo: Reklameskilt forstyrrer bilister

TV 2 Lorry har talt med flere af Amin Jensens naboer, men kun Erling Johansen ønskede at tale med os. Han støtter Amin Jensen:

- Jeg kan godt se, at folk kan være bange for, at alle skal plastre deres grunde til med skilte, men det er trods alt hans egen grund. Det er et frit land, og dem, der kender Amin, ved, at han er gakket på den sjove måde, siger han.

quote Det er et frit land, og dem, der kender Amin, ved, at han er gakket på den sjove måde.

Erling Johansen, nabo til Amin Jensen

Ifølge BT mener flere naboer, at skiltet generer trafikken. Men Amin Jensen mener nu ikke, at hans skilt kan genere mere end hans nabo XL Byg's skilte, eller bilforhandlerens reklameskilte, der er hans genbo: 

- Skiltet er ikke sat op i en park, men på Gammel Køge Landevej, hvor der er masser af skilte i forvejen, siger han.

Reklameskilt til gavn for Hvidovre

Amin Jensen bor lige i et lyskryds ud til Gammel Køge Landevej. Her drøner mange biler forbi hver dag, og han besluttede, at han ville vende en træls situation til noget positiv opmærksomhed.

- Idéen kom, fordi jeg blev hyret til at optræde på Amfiteatret på Byvej i Hvidovre. Og jeg anede ikke, at det eksisterede. Derfor satte jeg reklamen op for at fortælle om Hvidovres mange gode kulturarrangementer - og selvfølgelig for at gøre reklame for mig selv, siger han.

Hvidovres kulturtilbud reklamerer han næsten gratis for - de skal kun betale for strømmen.

- Jeg vender noget negativt, nemlig at jeg bor i et lyskryds, til en masse positiv opmærksomhed. 

Amin Jensen vil afvente, hvad byrådet beslutter om hans skilt, men han har i sinde at kæmpe for det - og anke, hvis det bliver nødvendigt.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

Køge Kyst_Foto_Michael Levin 2020 (1)

Skal din kommune have årets arkitekturborgmester?

Cirkrusrevyen 2021 første prøvedag

playMasser af smil og latter: Cirkusrevyen holdt første prøvedag

Copenhell 2018

playPopulær festival kommer med dyster udmelding

"Det er både sundt og nærende for vores fælles forståelse af hinanden og vores kultur at få indblik i de andres sprog," siger sprogforsker Michael Ejstrup.

Forskningsprojekt søger dialekter: "Nordsjællandsk er en af de mest diverse ting indenfor sprog"

Hvidovre

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere