Amin Jensen i åbent brev: "Har valgt at tænde skærmen igen"

I et åbent brev til Hvidovre Kommune vil komikeren Amin Jensen nu have svar på tre spørgsmål angående den stormskærm, som egentlig skal pilles ned.

"Kære Hvidovre Kommune". 

Sådan indleder Amin Jensen et åbent brev til Hvidovre Kommune, han har skrevet på Facebook.

Brevet er målrettet den kommune, som i slutningen af august endeligt besluttede, at komikerens store lysreklame skal tages ned.

I det åbne brev stiller Amin Jensen tre spørgmål til Hvidovre Kommune vedrørende netop den storskærm, som han i januar satte op på hans privatadresse på Gammel Køge Landevej.

- 26. januar ringede I fra Hvidovre Park og vejstyrelsen, hvor en meget vred John Løkke truede mig med, at hvis jeg ikke omgående fjernede skærmen ville kommunen sende 2 mænd ud på min private grund og pille skærmen ned, og oven i købet sende mig regningen for arbejdet efterfølgende. Dette er ulovligt, og skete jo heller ikke da jeg nægtede. Men er det normalt? At kommunen truer borgerne med ting som er ulovlige og de velvidende ved ikke vil ske, men går den så går den? lyder det i Amin Jensens første spørgsmål.

(Artiklen fortsætter under videoen.)

Entertaineren Amin Jensen har sat et reklameskilt op foran sit hus uden at få lov af kommunen.

Intet brev efter tre uger

Komikeren undrer sig også over, at Hvidovre Kommune har skrevet til ham, at han kunne ansøge om en dispensation. For så efterfølgende at skulle have meldt ham til politiet for at have sat storskærmen op.

quote Men jeg har stadig her 3 uger efter ikke modtagen noget brev.

Amin Jensen

- Er det normalt? At I skriver til borgere, at de kan ansøge for så ”hemmeligt” at melde samme borger til Politiet? skriver Amin Jensen på Facebook og fortsætter i spørgsmål tre.

- Nu har jeg så gennem pressen læst, at jeg ikke fik dispensation, og skal fjerne skærmen. Men jeg har stadig her 3 uger efter ikke modtagen noget brev.

Kan jo være det bare er "fake news"

Den 31. august besluttede et flertal i Hvidovres teknik- og miljøudvalg at afvise Amin Jensens dispensationsansøgning. Seks ud af udvalgets syv medlemmer fulgte forvaltningens indstilling, som lød på, at give afslag. Dermed skulle lysreklamen pilles ned. 

- Jeg er godt tilfreds med at det ender sådan, for med lighedsprincippet ville aldrig også skulle have lov til at sætte skilte op. Det ville ikke blive kønt. Samtidig havde vi både naboer, der følte sig generet og et hensyn at tage til trafiksikkerheden, hvor bilister helst ikke skal distraheres af en skiftende reklame, sagde udvalgsformand, Mikkel Dencker (DF), til TV 2 Lorry.

quote Da det jo kan være det hele bare er ”Fake News” og jeg i virkeligheden godt må have skærmen tændt.

Amin Jensen

Men i følge Amin Jensen har han godt 3 uger efter ikke hørt noget fra kommunen endnu. Derfor har han valgt at tænde skærmen igen.

- Da det jo kan være det hele bare er ”Fake News” og jeg i virkeligheden godt må have skærmen tændt, skriver Amin Jensen i sit åbne brev på Facebook.