Ældre ægtepar udsat for groft hjemmerøveri

Et ældre ægtepar, der er højt oppe i alderen, blev lørdag nat udsat for et voldsomt hjemmerøveri. Nu efterlyser politiet vidner.

Foto: Kim Haugaard - Scanpix & ritzau

Et ældre ægtepar blev i weekenden udsat for et særdeles groft hjemmerøveri i deres villa i Hvidovre.

Her godt en uge senere søger Københavns Vestegns Politi derfor vidner, der har lagt mærke til noget.

Det er virkelig groft det her. Det giver ingen mening at lave sådan et røveri, det er helt åndssvagt

teen Ørskov Larsen, efterforskningsleder

Hjemmerøveriet fandt sted natten til lørdag den 6. april, og den foreløbige efterforskning tyder på, at flere gerningsmænd trængte ind i parrets villa på Nymarksvej nær Paradisvej tæt på Avedøre Station.

Den voldsomme gerning skete på et tidspunkt mellem midnat og i timerne ud på natten. Her truede de parret med vold og muligt en kniv og begge led overlast under røveriet.

Fik brud på hoften

- Der er ikke noget signalement af gerningsmændene, for det var mørkt og det ældre ægtepar nåede ikke at orientere sig, mens det stod på. Manden kommer i håndgemæng med en gerningsmand i mørket, og han får nogle overfladiske skrammer. Kvinden bliver skubbet og falder, så hun får et brud i hoften, siger efterforskningsleder Steen Ørskov Larsen til TV 2 Lorry.

Røverne forlod stedet med mindst tre ting, som politiet nu efterlyser. Der er tale om en rød damepung, et herreur af mærket ’Bonnet’ samt en blå pengekasse, som du kan se på billedet herunder.

Røverne stjal denne blå pengekasse fra et hjemmerøveri i Hvidovre. Pengekassen indeholdt dog ingen penge, men ægteparrets medicin. Foto: Vestegnens Politi

Politiet håber nu, at man kan finde de stjålne ting, som kan være blevet smidt i nærheden.

- Vi søger at klarlægge røvernes færden, så vi hører meget gerne fra vidner, som måtte have set noget i området før, under og efter røveriet i løbet af natten. Finder nogen pengekassen, pungen eller uret, så kontakt os gerne straks, siger Steen Ørskov Larsen.

Han oplyser, at sagen har høj prioritet.

- Det er virkelig groft det her. Det giver ingen mening at lave sådan et røveri, det er helt åndssvagt, siger Steen Ørskov Larsen.

Henvendelse til Københavns Vestegns Politi døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik