34-årig i kritisk tilstand efter kulskred på kraftværk

Der er onsdag eftermiddag sket en ulykke på Avedøreværket i Hvidovre, hvor en mand er blevet begravet under en bunke kul i en silo.

Opdateret klokken 21.30:  En 34-årig mand er onsdag aften stadig i kritisk tilstand, efter at han om eftermiddagen blev begravet i kul ved en ulykke på Avedøreværket.

En mand er blevet bjærget efter at have været begravet under en kulbunke på Avedøvreværket i Hvidovre onsdag eftermiddag. Ulykken skete i en kulsilo.

- Han var begravet under en kulbunke. Vi har bjærget ham og overdraget ham til ambulancetjenesten, siger Brian Eriksson, der er operationschef i Hovedstadens Beredskab.

Københavns Vestegns Politi er også til stede på Avedøreværket, hvor de foretager undersøgelser.

I første omgang fremgik det fra beredskabet, at manden skulle være faldet 30 meter i siloen. Dette udelukker politiet dog.

- Manden er bevidstløs, og ambulancetjenesten behandler og håndterer ham derefter, siger vagtchef Brian Holm til TV 2 Lorry.

 
 
Foto: Presse-fotos.dk

- Han har formentlig arbejdet i siloen, og da ulykken sker, er han blevet begravet under en bunke kul. Han har været begravet under bunken i tre kvarter, da han bliver bjærget, siger vagtchef Brian Holm.

Sent onsdag aften oplyser politiet, at ulykken skete, da kul stablet i høje bunker skred ned over manden, mens han arbejdede i siloen.

Efter ulykken er mandens kolleger blevet tilbudt krisehjælp.

- Hans kolleger var chokerede efter ulykken. Heldigvis har værket et godt beredskab, som tager hånd om dem, siger vagtchefen til Ritzau omkring klokken 21.30.

Anmeldelsen indløb klokken 16.03.

Arbejdstilsynet er tilkaldt, så omstændighederne bag hændelsen kan klarlægges.

Hverken Københavns Vestegns Politi eller Hovedstadens Beredskab kan oplyse yderligere om mandens tilstand, men fortæller, at der er er tale om en alvorlig ulykke.

Artiklen opdateres...

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Lastbiler på motorvej

Stoppet på motorvej: Lastbilchauffør får monsterbøde

retten i glostrup

56-årig anholdt for omfattende handel og indsmugling af narko

Politiet til stede ved Nordsjællands Hospital i Hillerød

Formodet rockerdrabsmand fængslet i fire uger

Risbjergvej Hvidovre

Mand blottede sig for børn i ti år - tip fra lokale fældede ham

Hvidovre

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere