34-årig i kritisk tilstand efter kulskred på kraftværk

Der er onsdag eftermiddag sket en ulykke på Avedøreværket i Hvidovre, hvor en mand er blevet begravet under en bunke kul i en silo.

Opdateret klokken 21.30:  En 34-årig mand er onsdag aften stadig i kritisk tilstand, efter at han om eftermiddagen blev begravet i kul ved en ulykke på Avedøreværket.

En mand er blevet bjærget efter at have været begravet under en kulbunke på Avedøvreværket i Hvidovre onsdag eftermiddag. Ulykken skete i en kulsilo.

- Han var begravet under en kulbunke. Vi har bjærget ham og overdraget ham til ambulancetjenesten, siger Brian Eriksson, der er operationschef i Hovedstadens Beredskab.

Københavns Vestegns Politi er også til stede på Avedøreværket, hvor de foretager undersøgelser.

I første omgang fremgik det fra beredskabet, at manden skulle være faldet 30 meter i siloen. Dette udelukker politiet dog.

- Manden er bevidstløs, og ambulancetjenesten behandler og håndterer ham derefter, siger vagtchef Brian Holm til TV 2 Lorry.

 
 
Foto: Presse-fotos.dk

- Han har formentlig arbejdet i siloen, og da ulykken sker, er han blevet begravet under en bunke kul. Han har været begravet under bunken i tre kvarter, da han bliver bjærget, siger vagtchef Brian Holm.

Sent onsdag aften oplyser politiet, at ulykken skete, da kul stablet i høje bunker skred ned over manden, mens han arbejdede i siloen.

Efter ulykken er mandens kolleger blevet tilbudt krisehjælp.

- Hans kolleger var chokerede efter ulykken. Heldigvis har værket et godt beredskab, som tager hånd om dem, siger vagtchefen til Ritzau omkring klokken 21.30.

Anmeldelsen indløb klokken 16.03.

Arbejdstilsynet er tilkaldt, så omstændighederne bag hændelsen kan klarlægges.

Hverken Københavns Vestegns Politi eller Hovedstadens Beredskab kan oplyse yderligere om mandens tilstand, men fortæller, at der er er tale om en alvorlig ulykke.

Artiklen opdateres...

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

politi 112 politibil

Skud fra skydebane fik politiet til at rykke ud til Amager

Politi retten i glostrup 112

Anklager vil have ældre ægtepar idømt fængsel for hadforbrydelse mod ung kvinde

politi 112 politibil

Knivoverfald i Nordvest: Politiet efterlyser tre mænd

182875419_1391088584582504_6810450947341715862_n

Farvel til bilen - påvirket bilist kørte for 11. gang uden kørekort

Hvidovre

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere