Svineri på Hvidovre Hospital

"En svinesti", sådan siger forfatter Morten Sabroe, efter sin indlæggelse på Hvidovre Hospital. Og den elendige rengøring er kun ét af kritikpunkterne.

For nylig var Morten Sabroe indlagt på Hvidovre Hospital og da han skulle bruge toilettet, fik han en grim overraskelse:

- Der er blodpletter på sædet og gulvet. De er indtørrede, de har sikkert været der i et par dage. Der er afføringsrester i toiletkummen. Der er simpelthen hamrende ulækkert, siger han til TV 2 Lorry.

På Hvidovre Hospital anerkender ledelsen, at der af og til er problemer med rengøringen.

- Jeg anerkender at der er konkrete problemer. Det skal der ikke herske tvivl om. Morten Sabroe har oplevet det og andre patienter har oplevet det. Sådan er det desværre nogle gange, siger Anders Agger, direktør på Hvidovre Hospital.

Efter toiletbesøget begynder Morten Sabroe at kigge nærmere på sine omgivelser. - Der er pletter alle vegne. Der er uhumsk alle vegne. Det er helt vildt, siger han.

Morten Sabroe er mest bekymret for om der kan gå infektion i såret.

- Vi har aldrig haft et tilfælde hvor rengøringen har været årsagt til infektioner. Når der kommer infektioner, og det gør der desværre engang imellem, så skyldes det operationen og dårlig håndhygiejne og den slags. Så man behøver ikke at blive bange for infektioner, hvis man ser et beskidt toilet. Men det er selvfølgelig ikke ensbetydende med, at vi ikke skal gøre det rent, siger Anders Agger.

Hospitalsledelsen har onsdag informeret personale og patienter om, at de kan bestille ekstra rengøring, hvis de vurderer, det er nødvendigt.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Dita Kaudzite

Tabte mobil i sø under frieri – virkede stadig efter to måneder i vandet

daginstitution

Københavnske forældre bør fritages for betaling til daginstitutioner, mener flertal

1600px_colourbox40805590.jpg

Helsingør er populær som aldrig før - og borgmesteren ved godt hvorfor

Børnehave genåbning

Endnu en kommune dropper forældrebetaling, hvis børnene holdes hjemme fra dagtilbud

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere