Tyv stjal værdifulde billeder, mens Mimi besøgte døtres gravsted

En mor har mistet de eneste billeder, hun har, af sine afdøde døtre. En tyv stjal dem, da hun var på kirkegården for at besøge dem.

Mimi Malek Meier har mistet sine vigtigste ejendele, mens hun var på kirkegården mandag.

quote Jeg prøver hele tiden igen og igen at tænke tilbage og huske billederne i mit hoved. Jeg prøver at huske det hver dag, så jeg ikke glemmer det.

Mimi Malek Meier

Hendes to afdøde døtre ligger begravet på Hørsholm Kirkegård, og mens hun pyntede graven i anledning af hendes ene datters fødselsdag dagen efter, brød en ukendt gerningsmand ind i hendes bil.

Tyven stjal hendes computer og iPad, hvor hun som det eneste sted havde gemt billeder af sine afdøde døtre.

Mimi Malek Meier har en søn på seks, der her ses ved sine afdøde søstres gravsted. Han har sagt, at det vigtigste er jo, at Mimi har ham og ikke billederne.
Mimi Malek Meier har en søn på seks, der her ses ved sine afdøde søstres gravsted. Han har sagt, at det vigtigste er jo, at Mimi har ham og ikke billederne.
Foto: Privatfoto

- Min datter døde 17 måneder efter sin fødsel i 2004. Min anden datter døde i min mave i 2006. På computeren er der billeder af, at jeg sidder med hende og siger farvel, og der er billeder af begravelsen. Det hele er på computeren, siger hun grådkvalt.

Hun bønfalder nu tyven om at give hende computeren tilbage. 

- Jeg vil give en dusør på 4.000 kroner. Jeg vil bare have billederne. Han må beholde resten, siger hun.

2.500 mennesker har delt Mimis efterlysning på Facebook. 

I dyb sorg over de forsvundne billeder

Mimis håb er, at tyven leverer billederne tilbage på et usb-stik - eller måske hele computeren.

- Jeg har været ude af mig selv, siden den blev stjålet. Jeg har ikke sovet. Jeg prøver hele tiden igen og igen at tænke tilbage og huske billederne i mit hoved. Jeg prøver at huske det hver dag, så jeg ikke glemmer det, siger hun.

Set i bakspejlet ved hun godt nu, at hun burde have taget back-up af billederne - og at hun ikke burde have lagt computeren i bilen.

quote Jeg passer meget på computeren. Og jeg gemmer den altid under min seng, fordi den er så værdifuld for mig. Men denne weekend blev jeg nødt til at tage den med.

Mimi Malek Meier

- Jeg parkerede endda foran et skilt, hvor der stod "tøm bilen". Men jeg var træt efter en hel weekend, hvor jeg havde ryddet op i min fars sommerhus og arbejdet på min bachelor. Jeg tænkte: "Det er jo bare ti minutter. Jeg når det lige", siger hun.

Men det gjorde hun ikke. Selvom hun kun var væk i ti minutter, nåede tyven at stjæle et tv og en PlayStation fra bilen, som hun lige havde hentet fra sommerhuset, bekræfter Nordsjællands Politi. Og selvfølgelig hendes værdifulde computer og ipad. 

- Først troede jeg, at tyvene bare havde taget tv'et, men så opdagede jeg, at tasken med min computer og Ipad også var væk. Jeg var i chok, siger hun.

Sådan kan du hjælpe Mimi

iCloud var irriterende - og nu er alt væk

Sådan så bilen ud, efter tyven havde rodet den igennem mandag aften.
Sådan så bilen ud, efter tyven havde rodet den igennem mandag aften.
Foto: Privatfoto

Selvom hendes computer er forholdsvis ny, havde hun overført alle sine billeder fra sin gamle stationære til den. Så havde hun alle billederne samlet et sted, tænkte hun.

- Jeg passer meget på computeren. Jeg har højst taget den med ud ti gange i de fire år, jeg har haft den. Og jeg gemmer den altid under min seng, fordi den er så værdifuld for mig. Men denne weekend blev jeg nødt til at tage den med, fordi jeg skulle arbejde på min bachelor, siger Mimi Malek Meier.

- Det værste er jo, at jeg ikke havde back-up. Jeg havde endda slået iCloud (Apples back-up-tjeneste, red.) fra, fordi jeg syntes, den var irriterende. Der er ikke noget gemt andre steder end på computeren, siger hun.

Mimi Malek Meiers klinger sig nu til håbet om, at tyven viser barmhjertighed og leverer computeren eller billederne tilbage til hende.

Kontakt Mimi Malek Meier på 29766676, send en mail til maft@tv2lorry.dk, eller kom forbi TV 2 Lorry på adressen Allégade 7-9, Frederiksberg, hvis du vil aflevere computeren.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

kokain.jpg

Kæmpe kokainfund i Hedehusene - firma vidste ingenting

brand pizzeria amager

Brand i pizzeria på Amager - beboere i opgang evakueret

drabet i skoven

Vigtige sms-beskeder i drabssag forsvandt i politiets varetægt

Retten i Roskilde

Mand tiltalt for forsøg på voldtægt af børn via datingside

Hørsholm

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere