Politi efterlyser ungt kærestepar, der var vidner til skuddrab

Politiet leder efter et ungt kærestepar, der kan have observeret noget relevant i forbindelse med skuddrabet på en 20-årig mand på Rungsted Strandvej.

00:49

En 20-årig mand blev dræbt af skud, mens fire blev såret i et skyderi på Rungsted Strandvej den 6. april i år. Siden er 22 blevet fængslet i sagen.

Da en 20-årig mand den 6. april i år blev skuddræbt ved et større skyderi på Rungsted Strandvej i et internt opgør imellem to grupper fra Nivå og Kokkedal, blev et ungt kærestepar ifølge Nordsjællands Politi potentielle vidner i en drabssag.

Derfor leder politikredsen nu det unge kærestepar, hvis observationer kan være behjælpelige i efterforskningen.

Det skriver politikredsen i en pressemeddelelse

I deres hidtidige efterforskning har Nordsjællands Politi fået klarlagt, at de to specifikke vidner formentlig har overværet episoden på nært hold, men at de endnu ikke har henvendt sig til politiet og fortalt deres version af, hvad de så.

- Der var adskillige vidner på stedet, og de to har måske troet, at det ikke var nødvendigt for dem også at afgive forklaring til os, men parrets vidneudsagn kan være med til at give os et bedre overblik, så vi kan få lagt brikkerne i puslespillet korrekt, udtaler vicepolitiinspektør Lau Lauritzen fra Nordsjællands Politi.

Politiet vil meget gerne i kontakt med parret, der stod tæt på hændelsen, og som muligvis skulle have skreget under optrinnet.

- Vi er klar over, at det er et sparsomt signalement, men hvis parret falder over denne efterlysning, er jeg sikker på, at de kan genkende sig selv i den, udtaler Lau Lauritzen og fortsætter:

- Selvom vi har talt med mange vidner, vil vi også gerne høre fra parret, da de skulle have befundet sig meget tæt på hændelsen.

Parret eller andre vidner til skyderiet og skuddrabet, som endnu ikke har henvendt sig til politiet, kan kontakte Nordsjællands Politi på telefon 114 eller via mail på nsj@politi.dk.

00:33

Klip fra politiets pressemøde dagen efter skyderiet på Rungsted Strandvej.

Luk video

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik