Fik smadret tænder på bustur: Nu søger offer erstatning og vidner

Susanne Tafdrup vil kræve erstatning fra Movia efter hun fik en tandskade under en voldsom bustur i december sidste år. Men først søger hun vidner.

Foto: TV2 Lorry

- Pludselig svingede bussen så vildt, at jeg blev slynget omkuld og landede på den lille trappe i bussen. Jeg rik et kæmpe chok, men lige efter var jeg simpelthen så lettet over, at der ikke var sket mere, og at jeg var sluppet så billigt fra det.

Sådan siger Susanne Tafdrup om en bustur som nu kan koste hende langt mere, end billetten. 

Læs også SE KORTET: Her får københavnerne flest parkeringsbøder

Susannes uheld i bussen var nemlig ikke så 'billigt', som hun havde håbet på. I stedet viste det sig, at hun ved faldet fik klappet tænderne så hårdt sammen, at flere tænder knækkede.

Det skriver Lokalavisen.

Hændelsen skete under en bustur med bus 365R fra Rema 1000 på Kongevejen i Kokkedal på vej mod Fredensborg den 4. december sidste år.

Da hun fortsat havde smerter efter faldet i bussen, opsøgte hun en tandlæge, som har vurderet, at flere af hendes tænder er blevet så ødelagt, at hun skal have et helt nyt tandsæt. Det koster op mod 45.000 kroner, oplyser Susanne Tafdrup til Lokalavisen.

Vil kræve erstatning fra Movia

- Det er mange penge, og nu synes jeg, at sagen er blevet så alvorlig, at jeg vil kræve erstatning fra Movia, siger hun til avisen. 

Læs også Motorvejsuheld i morgentrafikken: Stor kø mod København

Samtidig søger hun vidner, som har været med i bussen.

Hun kan nemlig ikke huske præcis hvilket tidspunkt, hun var med bussen, og både tidspunkt og vidner, der kan bekræfte hændelsen, er afgørende for, om hun kan søge erstatning fra busselskabet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik