Er det din cykel? Politiet søger ofre for tyveri og indbrud

Politimand anholdt to skumle typer i sin fritid - nu leder Nordsjællands politi efter ofre for tyveri og indbrud

 

De mulige gerningsmændene er hapset. Men politiet mangler at finde ud af, hvilken forbrydelse, de har begået - og hvor! En betjent fra Nordsjællands politi var i aftes ude på aftentur i sit kvarter i Rungsted Kyst, og her stødte han på to skumle mænd, der kørte på hver sin cykel.  

Deres adfærd fik alle alarmklokker til at ringe hos betjenten. Og mændene kunne ikke forklare, hvor de havde cyklerne fra - og en af dem var i besiddelse af en samling gamle danske mønter. Heller ikke dem kunne han forklare - så betjenten tilkaldte kollegerne og fik de to mænd anholdt.

Men nu står Nordsjællands Politi med et problem. For de ved ikke, hvem cyklerne eller mønterne tilhører, og de mangler et gerningssted for et eventuelt indbrud.

På Facebook skriver Nordsjællands politi, at de to mænd også var i besiddelse af forskellige slags værktøj, der er særdeles velegnet, hvis  man planlægger at begå indbrud. Men uden et anmeldt indbrud - et cykeltyveri eller et mønttyveri, så kan mændene ikke sigtes.  Politiet mener, at eventuelle indbrud er sket i området omkring Knudsvej, Rungsted Kyst.

 

Er du den rette indehaver af disse mønter?
Er du den rette indehaver af disse mønter?

Hjælp os med at sigte to formodede indbrudstyve

Sådan lyder apellen fra Nordsjællands politi på Facebook. For de to mænd skal i grundlovsforhør i dag - og politiet vil have en noget stærkere sag, hvis man kan koble de to med med et gerningssted - eller et tyveri af de to cykler og mønterne.

Cyklerne er udstyret med stelnumre, men de er ikke meldt stjålet, og derfor kan politiet ikke uden videre finde frem til en ejer.

Hvis man kender cyklerne eller mønterne, så må man meget gerne maile til politiet på denne adresse: msm002@politi.dk

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

25_seconds

playPoliti kalder sag om afbrændt Mette Frederiksen-dukke for "alvorlig"

mette frederiksen dukke brændt af

playDukke af Mette Frederiksen med truende besked brændt af under demonstration

Men in Black dem i København 23. januar.

playFem personer anholdt ved demonstration mod coronarestriktioner

politi

36 unge holdt fest i medborgerhus og brød forsamlingsforbud

Hørsholm

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere