Chok på dametoilet: Mandefinger kom til syne i hul i døren

En kvinde havde netop sat sig til rette på et toilet på en rasteplads, da hun bemærkede et hul i døren.

En kvinde fik sig en slem forskrækkelse, da hun tirsdag morgen ved 08-tiden, benyttede dametoilettet på rastepladsen i Isterød på Helsingørmotorvejen.

Under sit toiletbesøg bemærkede kvinden et hul i døren til toiletbåsen, og så dukkede der lige pludselig en ubuden gæst op.

En mand stak sin finger igennem hullet til døren, hvorefter han lynede sine bukser ned, skriver Nordsjællands Politi i deres døgnrapport.

Råbte manden an

Kvinden ville dog ikke finde sig i mandens usømmelige adfærd, og hun råbte ham derfor omgående an, hvorefter han forsvandt fra stedet.

En patrulje blev sendt til stedet, men manden var ikke længere i området.

Manden beskrives som cirka 50-55 år gammel, omtrent 175-180 centimeter høj, almindelig af bygning og iført blå, posede og beskidte jeans.

Vejdirektoratet trætte af glory holes

DR Nordjylland omtalte tilbage i slutningen i december 2015 fænomenet med såkaldte 'glory holes' på danske rastepladser. Dengang udtalte Vejdirektortatet, at de var godt trætte af hullerne, som folk borer, så de kan dyrke sex med ukendte partnere gennem væggen.

- Vi dækker hullerne til, når vi opdager dem. Men hullerne kommer igen. Selvom vi spartler og maler, så har vi et fænomen i vores toiletbygninger, hvor der bliver lavet huller i væggene, sagde afdelingschef ved Vejdirektoratet Niels Christian Kvistgaard til DR Nordjylland.

En optælling, DR Nordjylland i sin tid lavede ud fra kort på nettet, viste, at der er 35 rastepladser med gloryholes i Danmark.