Bus på afveje: Passagerer fik slem forskrækkelse

En bus fra Arriva skød en uheldig – men ikke tilsigtet - genvej henover en rundkørsel i Kokkedal.

En buschauffør mistede tirsdag eftermiddag herredømmet over sin bus, da han kørte i 150 S ad Usserød Kongevej i Kokkedal.

I stedet for at følge vejen i en rundkørsel endte bussen med at køre tværs over rundkørslen, før den blev bragt til standsning i den modsatte ende.

 
 
Foto: Presse-fotos.dk

Nordsjællands Politi modtog i første omgang en henvendelse fra Arriva, som var på vej hen for at bjærge bussen med en forklaring om, at der var sket en punktering, og at bussen havde snittet en kantsten.

Men efter nærmere undersøgelse på baggrund af en række billeder fra ulykkesstedet, har politiet efterfølgende henvendt sig til Arriva for at få en mere detaljeret forklaring.

- Vi har talt med Arriva, og indledningsvist forlød det, at de var ved at fjerne en bus, der var kørt lidt galt, men vi kan godt se på billederne, at der har været tale om lidt mere end det, siger vagtchef fra Nordsjællands Politi, Jakob Tofte.

 
 
Foto: Presse-fotos.dk

- Der er tale om et mindre færdselsuheld, men årsagen kender vi ikke endnu. Vi skal selvfølgelig have kontakt til chaufføren, men vi har fået Arrivas ord for, at de har haft kontakt til chaufføren, og de oplyser, at der var otte passagerer i bussen, som de også har taget hånd om psykisk, siger Jakob Tofte.

Uheldet skete heldigvis ved relativ lav hastighed, så der er ingen melding om tilskadekomne.

- Passagerne blev fragtet videre i en anden bus, så det var ganske udramatisk i forhold til, hvordan det ser ud på billederne. Kører man galt skal man naturligvis melde det til politiet og en eventuel modpart, som i det her tilfælde er Vej og Park, som står for rundkørslen, lyder det fra vagtchefen.

 
 
Foto: Presse-fotos.dk
 
 
Foto: Presse-fotos.dk

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Brand på nørrebrogade

Slikbutik i flammer: Politi undersøger sammenhæng med brand i rockerborg

Retten i Helsingør

15-årig dreng fængslet for voldtægt i Nordsjælland

618602-311

Politiet undersøger mistænkelig brand ved rockerborg

politi

Mor er anholdt for at bortføre niårig pige fra Bagsværd

Hørsholm

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere