Armani-manden slår til igen: Forsøgte at fuppe 80-årig

Nordsjællands Politi har endnu en gang fået en anmeldelse vedrørende 'Armani-manden', der forsøger at sælge falske mærkejakker på gaden.

Modelfoto. Foto: Iris / Shutterstock

En gammel kending af Nordsjællands Politi har igen gjort sig bemærket.

Flere borgere har over en længere tid anmeldt den såkaldte 'Armani-mand', som stopper folk på gaden og tilbyder Armani-jakker til en fordelagtig pris. Der er dog tale om falske mærkevarer, og derfor har politiet tidligere advaret mod at lade sig narre af mandens salgstaler.

Senest har politiet modtaget en anmeldelse fra en 80-årig mand, der tirsdag formiddag blev kontaktet nær Kongevejs Centret i Hørsholm, skriver Nordsjællands Politi i døgnrapporten.

Armani-manden udgav sig her for at være en italiensk sælger, som var på vej til lufthavnen efter at have været på tøjmesse.

Han spurgte herefter den 80-årige om vej, og efter han havde fået en ruteforklaring, tilbød han den 80-årige syv Armani-jakker til en fordelagtig pris.

Det takkede den 80-årige nej til, som til gengæld tilbød tøjsælgeren at køre mod lufthavnen for at vise vej.

Det var Armani-manden ikke interesseret i og forsvandt i en sort bil, som formentlig var en firhjulstrækker.

Tøjsvindleren plejer normalt at holde til i Nordsjælland, men der er også sager fra andre politikredse, hvor samme mand angiveligt har forsøgt at sælge sine falske Armani-jakker.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik