Vidner til skyderi på vandpibecafe efterlyses

Politiet efterlyser nu vidner i forlængelse af skyderiet i Taastrup søndag aften.

Skyderi i Taastrup Foto: alarm112danmark.dk

Københavns Vestegns Politi efterlyser nu vidner, der overværede et skyderi i Taastrup søndag aften.

- Vi vil særligt gerne høre fra folk, der har set selve skyderiet, siger Søren Andersen, politikommisær, Københavns Vestegns politi til TV 2 Lorry.

I går fire minutter i otte modtog politiet en anmeldelse om skyderi på en vandpibecafé på Dorphs Allé nr 7 i Taastrup.

I forbindelse med skyderiet blev der affyret mindst 16 skud og en 30-årig mand blev ramt i knæet. En anden person blev såret af glasskår i hånden i forbindelse med skyderiet. Ingen af personerne var i livsfare. 

Læs også Skyderi på vandpibecafé i Taastrup

Siden i går aftes er gerningsstedet blevet undersøgt af politihunde og kriminelteknikere og Københavns Vestegns Politi arbejder nu med de spor, der er fundet efter skyderiet.

- Vi skal samle oplysninger ind rundt omkring. Og så kører efterforskningen. Vi undersøger de ting, som vi har fundet, og så undersøger vi alle mulige andre ting, siger Søren Andersen.

Biler kørt fra stedet

Artiklen fortsætter under videoen...

00:34 Luk video

I forbindelse med skyderiet er flere mørke biler blevet set køre fra stedet. Det er ikke noget nøjere signalement af bilerne, men politiet hører gerne fra folk der har gjort sig observationer i forbindelse med skyderiet eller i øvrigt kender til sagen. Telefonnummeret er 43861448.

København Vestegns Politi kan ikke afvise at skyderiet kan være banderelateret, men kan ikke kommentere den del yderligere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik