Seks unge anholdt for grov vold på togstation: Efterlod offer hjælpeløs på skinnerne

Seks unge mænd i alderen 16 til 20 mistænkes for et groft og umotiveret overfald på to mænd på togstation. Det ene offer blev efterladt hjælpeløs på skinnerne.

Onsdag morgen har Københavns Vestegns Politi anholdt seks unge mænd i alderen 16 til 20 år ved en større anholdelsesaktion.

De seks unge er mistænkt for at have begået grov vold i de tidlige morgentimer lørdag den 4. august.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi.

Ifølge politiets anklage skulle i alt otte unge mænd helt umotiveret have overfaldet to mænd på perronen på Taastrup Station. De to mænd blev presset ned på skinnerne af otte unge mænd.

På skinnerne fortsatte den grove vold mod de to mænd, der blev slået og sparket, men de også blev udsat for skaller og blev trampet i hovedet.

- Det er vores opfattelse, at de to mænd, der blev overfaldet af de otte unge mænd intet havde gjort. Overfaldet var helt umotiveret. Det lader til, at de var helt tilfældigt udvalgt, siger politikommissær Søren Andersen fra Almen Efterforskning under Københavns Vestegns Politi til TV 2 Lorry.

Et af ofrene var så slemt tilredt, at han blev efterladt hjælpeløs liggende på togskinnerne.

- Der er tale om et groft og umotiveret overfald på to personer, som kunne være endt helt galt, da en af de forurettede blev efterladt hjælpeløs på togskinnerne. Jeg er derfor meget tilfreds med, at det her til morgen er lykkedes at anholde de seks unge efter grundig efterforskning, siger han.

Anholdelsen skete som en koordineret indsats, hvor politiet slog til mod seks forskellige adresser på samme tidspunkt onsdag morgen.

Poltiet efterlyser fortsat de resterende to overfaldsmænd. Politikommissær Søren Andersen oplyser til TV 2 Lorry, at man har en klar mistanke om, hvem de to pågældende er.

Det unge mænd sigtes for Straffelovens paragraf 245 om særlig grov vold, hvor strafferammen er op til seks år. De vil onsdag eftermiddag blive fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Glostrup for lukkede døre.

Opdatering: 

Københavns Vestegns Politi oplyser onsdag eftermiddag, at også en syvende mand har meldt sig selv i sagen. Alle syv mænd blev her til eftermiddag varetægtsfængslet i 14 dage. 

Overfaldet skete søndag morgen på Taastrup Station. Seks unge pressede to mænd ned på togskinnerne, hvor de blev udsat for grov vold.
Overfaldet skete søndag morgen på Taastrup Station. Seks unge pressede to mænd ned på togskinnerne, hvor de blev udsat for grov vold.
Foto: Google maps

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

25_seconds

playPoliti kalder sag om afbrændt Mette Frederiksen-dukke for "alvorlig"

politi

36 unge holdt fest i medborgerhus og brød forsamlingsforbud

politiafspærring

Gik amok i hærværksraseri: Knuste ruder på 16 biler og to butikker

25_seconds

playMyndigheder deler oplysninger om kriminelle: Kan blive smidt ud af hele Brøndby Strand

Høje-Taastrup

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere