Røveri ved Høje-Taastrup Station var nøje planlagt

Politiet beskriver et røveri ud for 7-Eleven på Høje-Taastrup Station som nøje planlagt.

To maskerede mænd, hvoraf den ene var bevæbnet med kniv, truede ved 7.30-tiden fredag morgen en 24-årig mand til at udlevere nøglerne til en varebil.

Røveriet skete ud for kiosken 7-Eleven på Høje-Taastrup Station, oplyser vagtchef Jens Møller fra Vestegnens Politi til Ritzau. 

 - Chaufføren bliver passet op af de to mænd, som stjæler varebilen og kører væk i den. Der er et vidne, som følger efter, og han ser, at de et stykke væk skifter over til en mindre sort bil. I den sidder der yderligere to mænd, fortæller han.

Ifølge vagtchefen tyder det umiddelbart på, at gerningsmændene har stået klar og ventet på, at chaufføren skulle ankomme. Og Samtidig har medgerningsmændene i den sorte bil, formentlig en VW Polo, hele tiden været standby.

Vidne så røverne skifte bil

Røveriet blev overværet af en mandlig bilist, som også var på stedet. Han fulgte efter røverne og så, at de skiftede køretøj.

Vidnet har fortalt politiet, at røverne kørte ud på motorvejen mod København. Her drejede de ind omkring Vallensbæk, og vidnet tabte dem derefter af syne.

Politiet har på nuværende tidspunkt ikke noget nærmere brugbart signalement af gerningsmændene.

Hvilket udbytte røverne slap af sted med, ved politiet endnu ikke. Ifølge Jens Møller kan det muligvis dreje sig om blandt andet forskellige tobaksvarer.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

20180712-082229-l-1920x1281we.jpg

Rocker erkender corona-svindel: Jeg fulgte bare efter

20210424-101409-L-1920x1279we

playBeboere i Fredens Havn taber sag - skal fjerne både

uheld køge ringvej ung kvinde ramt

Ung kvinde ramt af bil i alvorligt færdselsuheld

Helsingør hærværk 1

playHærværk mod Helsingør Rådhus: ”Det er noget regulært svineri”

Høje-Taastrup

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere