Politiet efterlyste gerningsmænd bag overfald: Nu er de identificeret

Københavns Vestegns Politi bad offentligheden om hjælp til at identificere to mænd, som har stået bag et voldeligt overfald i Hedehusene. Nu er de identificeret.

Opdatering torsdag: De to mistænkte er nu identificeret.

Politiet efterlyser to mistænkte, som stod bag et overfald på restaurationen 'White Horse', også kaldet 'Hesten', der ligger på Hovedgaden i Hedehusene. Overfaldet fandt sted 02.30 natten til søndag den 26. november 2017.

De to gerningsmænd overfaldt en 54-årig mand med både slag, spark og tramp i hovedet, inden de stak af fra stedet. Offeret endte blandt andet med tandskader efter overfaldet.

Siden overfaldet i november har Københavns Vestegns Politi efterforsket sagen, men har endnu ikke selv kunne identificere de mistænkte, hvorfor de nu offentliggør en overvågningsvideo fra gerningsstedet.

- Hvis nogen ved, hvem de er, eller i øvrigt har oplysninger om overfaldet, så hører vi meget gerne fra dem, siger politikommissær Claus Bardeleben, Københavns Vestegns Politi, i en pressemeddelse.

Politiet beskriver gerningsmændene som danske mænd mellem 25 og 30 år gamle.

Den ene af gerningsmændene er omkring 180 centimeter høj og almindelig til kraftig af bygning. Han var iført en sort kasket og en sort hættetrøje med Peak Performance logo.

Den anden gerningsmand er mellem 185 og 190 centimeter høj. Han beskrives som almindelig til muskuløs af bygning og har en tattovering i nakken og på halsen. Han var den givne aften iført en rød trøje.

Ved du noget om sagen kan du kontakte Københavns Vestegns Politi på telefon 4386 1448.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

joh-f73df42b-2340-4e89-80b8-0d6b8be660b7

Politi efterforsker mulig bilbombe som rockerbande-relateret

joh-4e336273-f567-4469-b92f-5683cbd5a98b

Politi håber på vidners hjælp i bilbombesag: "Man skal ikke holde sig tilbage"

Artikel foto

playVideo: Se, hvordan årets politihund arbejder

rullemarie

Beboere evakueres - politiet frygter sprængstof

Høje-Taastrup

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere