Politi søger kvinde, der har optaget overfald på sin telefon

En 55-årig mand blev fredag overfaldet af en gruppe unge mænd på Taastrup Torv. Københavns Vestegns Politi søger nu et kvindeligt vidne.

En 55-årig mand blev fredag aften væltet omkuld på Taastrup Torv. Han fik slag og spark, og en 45-årig mand forsøgte at standse overfaldet, men fik i stedet selv flere slag indtil gerningsmændene løb fra stedet. Det skriver Københavns Vestegns Politi. 

 Den 55-årige mand ved ifølge politiet ikke, hvorfor han blev overfaldet. Efterfølgende fik han sammen med vidner udpeget én af gerningsmændene, som efterfølgende blev anholdt. Politiet leder dog stadig efter to gerningsmænd. 

- Vi antager, at der har været tre gerninsgmænd. Der var en del kaos og tumult, lyder det fra efterforskningsleder ved København Vestegns Politi Jacob Krogh. 

Nu søger  Københavns Vestegns Politi et kvindeligt vidne, som skulle have optaget overfaldet på sin telefon. 
- Vi vil gerne i kontakt med kvinden. Hun henvendte sig til betjentene på stedet, men der var som sagt en del kaos, og derfor fik betjentene ikke hendes kontaktoplysninger, inden hun var væk. Det er en fejl. Vi vil meget gerne i kontakt med hende, siger Jacob Krogh. 

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelser i dagtimer på hverdage rettes til Lokal Efterforskning Vest på telefon 72 58 79 65, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Men In Black, København den 27 februar 2021 demonstration mod nedlukning

Politi anholder otte til demonstration mod coronarestriktioner

Hærværk overvågningsbilleder Kagefryd Helsingør 112 politi

Politi efterlyser gerningsmand bag politisk motiveret hærværk mod kagebutik

Efterlyst mand

23-årig mand anholdt og sigtet for voldtægt i Nordsjælland

Indsats ved Buresø

Stort samarbejde skal sikre nye brandbiler til Nordsjælland

Høje-Taastrup

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere