Motionsløb afholdt uden aflysninger siden 1974

Løbeklubben TIK i Taastrup rundede i dag en helt særlig milepæl. Det var nemlig klubbens løb nummer 500.

Det er ifølge arrangørerne det mest afholdte motionsløb i hele landet.

Taastrup Løbet rundede i dag løb nummer 500, og man må i den grad kalde løbet for en begivenhed, man kan regne med, for det er troligt blevet afholdt hver eneste måned i 42 år.

Siden startskuddet i 1974 har der ikke været en eneste aflysning, og det er arrangørerne stolte af.

quote  Det var det, vi havde drømt om. Vi havde et stort telt med champagne og kransekage. Det er en enorm succeshistorie hele vejen igennem.

Johan Oude Hesselink, Formand, TIK Løberne.

- Jeg tænker mest på de frivillige, der har arbejdet i 42 år uden en eneste aflysning. Der er mange gamle løbere, som har slidt og slæbt for, at vi kan fejre det i dag, siger Johan Oude Hesselink, Formand TIK Løberne.

Mere end 500 motionister mødte i dag op for at fejre løb nummer 500, og så selvfølgelig for at løbe en af ruterne på to, fem eller ti kilometer. Nogle af de løbere, der var med i dag, har været med helt fra start, og arrangementet gik lige efter planen. 

- Det var det, vi havde drømt om. Vi havde et stort telt med champagne og kransekage. Det er en enorm succeshistorie hele vejen igennem, siger Johan Oude Hesselink, Formand TIK Løberne.

Klubben løbetræner hver tirsdag og torsdag aften samt søndag morgen, hvis nogle skulle have lyst til at slutte sig til den yderst erfarne løbeklub.