Lille Lærke er borger nummer 50.000

Lærke, omtrent to uger gammel, fik i dag fint besøg af borgmesteren i Høje-Taastrup.

Når man er knapt to uger gammel, er man næppe synderligt imponeret over et borgmesterbesøg. Men når lille Lærke bliver lidt større, vil hun nok synes, det var meget sejt, dengang hun fik besøg af borgmesteren som helt lille.

Det var lige præcis det, der skete i dag, fredag, i Høje-Taastrup. Den konservative borgmester Michael Ziegler var på visit hjemme hos Lærke, hendes storesøster Laura og forældrene Louise og Lars. Det er ikke kutyme, at Michael Ziegler besøger byens nyfødte børn, men Lærke er lidt noget særligt. Hun er nemlig borger nummer 50.000 i Høje-Taastrup.

Når man på den måde er selve symbolet på en kommunal milepæl, bliver man forkælet lidt af kommunen. Borgmester Michael Ziegler kom således ikke kun med smil og lykønskninger til Lærkes forældre. Næ, han havde også medbragt gaver: Et bevis på, at Lærke er borger nummer 50.000, en bamse med et lyserødt hjerte, hvor der står 'borger nr. 50.000, et gavekort til babysvømning og en boggave fra kommunens biblioteker.

- Vi er som kommune glad for at være en del af Lærkes nye spirende liv, ligesom hun nu er en del af vores. Vi ønsker at give Lærke - og alle borgere - de bedste betingelser for et godt og aktivt liv med trivsel, udvikling og positive udfordringer, sagde Michael Ziegler, da han bød Lærke velkommen i Høje-Taastrup.

Lærke Louis Jørgensen blev født mandag den 25. januar. Hun vejede 3020 gram og målte 50 cm, da hun kom til verden.

Det forlyder fra en kommunal kommunikationskonsulent, at hun opførte sig eksemplarisk i forbindelse med borgmesterbesøget.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

40_percent

playSverige åbner grænsen for skilsmissebørn med ledsager

rungsted havn

Medarbejder sendt hjem efter sag om svindel i Rungsted Havn

opholdsforbud på christiania

Christiania lukker sig selv med hegn efter opholdsforbud

Høje-Taastrup

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere