Endnu en mand er anholdt for overfald på fængselsbetjent

For en uge siden blev en fængselsbetjent overfaldet foran sine børns institution. Nu har politiet anholdt den sidste af to, der mistænkes for at stå bag.

Københavns Vestegns Politi har nu anholdt endnu en mistænkt i sagen om et overfald på en fængselsbetjent i Hedehusene.

Overfaldet skete i sidste uge, og kort efter lykkedes det for politiet at anholde den ene af de to mænd, som mistænkes at stå bag.

I dag lykkedes det for Københavns Vestegns Politi at anholde den sidste af to formodede gerningsmænd, skriver politiet på Twitter.

For en uge siden, den 5. september, blev fængselsbetjenten overfaldet af to mænd, da han stod foran daginstitutionen Solhøj på Charlotteager 226, hvor han skulle afhente sine børn.

Ved overfaldet blev betjenten slået i ansigtet med knytnæve og blev spyttet på af to mænd. Mændene råbte "ludersøn" på tyrkisk umiddelbart efter overfaldet, har Fængselsforbundet tidligere oplyst.

Den første anholdelse i sagen faldt i sidste uge, hvor en 27æ-årig mand blev sigtet for overfald og varetægtsfængslet i to uger.

Mandag lykkedes det altså for Københavns Vestegns Politi at anholde den anden formodede gerningsmand. Manden bliver fremstillet i grundlovsforhør tirsdag.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Risbjergvej Hvidovre

Mand blottede sig for børn i ti år - tip fra lokale fældede ham

Jyllingevej eksplosion pizzeria

Tre unge mænd dømt for at sprænge pizzeria i luften med bombe

Politiet til stede ved Nordsjællands Hospital i Hillerød

Politi anholder banderelateret mand for drab i Hillerød

POLITI BAGSVÆRD3

Hundelufter overlever skudangreb nær sit hjem i Bagsværd

Høje-Taastrup

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere