Endnu en mand er anholdt for overfald på fængselsbetjent

For en uge siden blev en fængselsbetjent overfaldet foran sine børns institution. Nu har politiet anholdt den sidste af to, der mistænkes for at stå bag.

Foto: TV 2 Lorry

Københavns Vestegns Politi har nu anholdt endnu en mistænkt i sagen om et overfald på en fængselsbetjent i Hedehusene.

Overfaldet skete i sidste uge, og kort efter lykkedes det for politiet at anholde den ene af de to mænd, som mistænkes at stå bag.

Læs også Fængselsbetjent blev overfaldet, da han hentede sine børn

I dag lykkedes det for Københavns Vestegns Politi at anholde den sidste af to formodede gerningsmænd, skriver politiet på Twitter.

For en uge siden, den 5. september, blev fængselsbetjenten overfaldet af to mænd, da han stod foran daginstitutionen Solhøj på Charlotteager 226, hvor han skulle afhente sine børn.

Ved overfaldet blev betjenten slået i ansigtet med knytnæve og blev spyttet på af to mænd. Mændene råbte "ludersøn" på tyrkisk umiddelbart efter overfaldet, har Fængselsforbundet tidligere oplyst.

Den første anholdelse i sagen faldt i sidste uge, hvor en 27æ-årig mand blev sigtet for overfald og varetægtsfængslet i to uger.

Mandag lykkedes det altså for Københavns Vestegns Politi at anholde den anden formodede gerningsmand. Manden bliver fremstillet i grundlovsforhør tirsdag.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik