Elisabeth på 72 har vundet 5 VM-medaljer

Elisabeth Ketelsen fra Swim Team Taastrup har endnu engang overgået sig selv ved de netop afholdte Verdensmesterskaber i Kazan i Rusland for masters.

Udover de 5 guldmedaljer sætter Elisabeth også 3 nordiske mastersrekorder. I klippet herover kan du se svømmeklubbens fejring af guld-svømmeren.

Elisabeth satsede til Verdensmesterskabet i Kazan på crawldistancerne, og selvom det er sværere at opnå medaljer og rekorder, når man ikke er nyoprykket i gruppen, så lykkedes det alligevel Elisabeth (gruppe 70-74-årige), at svømme sig til i front i alle hendes løb blandt verdens hurtigste masters.

Elisabeths første løb var 800 meter fri i tiden 13:27 minutter, hvilket blev til den første danske guldmedalje.

Elisabeths andet og tredje løb var hhv. 100 og 200 meter fri, som begge blev til både guldmedalje og nordiske rekorder i tiderne hhv. 1:22 og 3:00 minutter.

I 100 meter rygsvømning, som er Elisabeths favoritløb, fik hun også guld.

Her er verdensrekordtiderne for masters i gruppe 70-74-årige allerede blevet slået af både en japaner og senere igen af en svensker, hvilket fortæller noget om den store udvikling, der er i masterrekorderne i de sene aldersgrupper.

Elisabeth slutter mesterskabet af med 400 meter fri, hvor hun både satte dansk og nordisk rekord i tiden 6:31 minutter.

STT-masters har fået ny Guld-stjerne, og der lyder mange lykønskninger til Elisabeth Ketelsens 5 VM-guldmedaljer på langbane og de 3 nordiske rekorder.

Svømmeklubben er efterhånden også meget forventningsfulde på Høje-Taastrup Kommunes anlægning af den nye langbane, der er lovet færdig i det kommende år. Det åbner endnu flere muligheder for mastersholdet, som allerede nu er i rivende udvikling.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

F C Nordsjælland

FC Nordsjælland får ny udenlandsk ejer

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

Jonas Wind

FCK-profiler testet positive for coronavirus

Høje-Taastrup

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere