Efter ulykke på station: 17-årig har skader på indre organer

Søndag morgen fik en 17-årig hjertestop, efter han fik strøm af køreledninger fra et tog. Nu står det klart, at han har pådraget sig skader fra ulykken.

00:56

Mandag morgen er der nyt om den 17-årige mand, som søndag morgen blev ramt af strøm fra køreledningerne på et godstog.

Han har pådraget sig skader på de indre organer efter at have fået kørestrøm igennem sig

Brian Munck, vagtchef ved Københavns Vestegns Politi

Ifølge BT er den 17-årige forsat i kritisk tilstand men umiddelbart udenfor livsfare.

- Han er i kritisk tilstand, men ikke længere i livsfare. Men han har pådraget sig skader på de indre organer efter at have fået kørestrøm igennem sig, siger vagtchef ved Københavns Vestegns Politi, Brian Munck, til avisen.

Ulykken skete på Høje-Taastrup Station tidligt søndag morgen, hvor var sammen med sine venner på perronafsnittet. Den 17-årige kravlede ifølge politiet op på et godstog, hvorefter han blev ramt af kørestrøm. 

Læs også 17-årig i livsfare: Kravlede op på godstog

- Han havde haft hjertestop, men blev genoplivet på stedet, sagde vagtchef Peter Grønbek til TV 2 Lorry søndag og rettede samtidig en advarsel mod at bevæge sig op på togene.

- Deroppe er det livsfarligt. Man behøver ikke engang at røre højspændingsledningerne for at få højspænding igennem sig. Vi ser af o gtil de her ulykker, og det kan ikke siges tydeligt nok, at det er forbundet med stor livsfare at kravle op på et tog, sagde vagtchefen.

Kammerater opdagede det ikke

Ifølge sn.dk opdagede den 17-åriges venner ikke, at han var kravlet op på toget, før han stod deroppe og råbte ned til dem.

Umiddelbart efter fik han strøm fra køreledningerne og faldt ned. Mediet skriver også, at politiet har gennemset videoovervågning og afhørt vidner.

På den baggrund kan politiet udelukke, at der er sket noget kriminelt i forbindelse med ulykken. 

Læs også 31-årig mand i livsfare efter skudepisode i Taastrup

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik