Birthe kunne ikke finde kærligheden: Så tog datteren affære

Mona Gregersen har lavet en utraditionel kontaktannonce. Hun søger en "dejlig mand" til sin 74-årige mor.

- Hun er en fantastisk kærlig kvinde. Hun er meget hjælpsom og gør meget for andre. Det er også derfor jeg har hyaft lyst til at hjælpe. For at gøre noget for hende. Hun fortjener en god mand, som hun kan være noget for - og en der også kan være noget for hende, siger datteren om mor Birthe. Foto: Privatfoto

"Dejlig mand til min mor søges!" Sådan starter et Facebook-opslag, hvor Mona Gregersen søger en kæreste til sin mor, Birthe.

- Min mor har selv været på diverse datingsider, men jeg kan høre, at det er svært i den alder. Det er svært at vide, hvor man skal gå hen for at møde nogen, siger Mona Gregersen. 

- Hun er en fantastisk kærlig kvinde.

Mona Gregersen 

Derfor tog hun sagen i egen hånd. Søndag var hun sammen med sin mor og foreslog, om de ikke skulle lave et opslag på Facebook. 

- Så sagde hun: "Det kan vi da godt," og så gik vi ellers bare i gang, forklarer Mona Gregersen. 

"Min skønne mor har været alene, siden hendes mand døde i 2008. Hun ønsker sig så brændende en ny mand og ven for livet. Mor Birthe bliver 75 år til november og er meget ungdommelig af sind. Hun elsker en god middag med vin på restaurant, at rejse og at tage på fisketur. Hun er en kærlig kvinde og har samtidig sin mening om tingene. Hun er 172 høj og vejer alt for meget," står der i opslaget efterfulgt af en smiley.

Læs også Emil og Ida gør det igen: Storkejubel i Gundsølille

Mona Gregersen er overbevist om, at der findes den rette mand til sin mor derude et sted. 

- Hun er en fantastisk kærlig kvinde. Hun er meget hjælpsom og gør meget for andre. Det er også derfor, jeg har haft lyst til at hjælpe. For at gøre noget for hende. Hun fortjener en god mand, som hun kan være noget for - og en der også, kan være noget for hende. 

Læs også Stor mangel på familievenner: Kan du hjælpe med bleskift eller rengøring?

Datteren lægger vægt på at hverken høje, drøjde eller alder er ikke så afgørende - men at de vil sætte pris på en person med en god personlig hygiejne og en, der ikke ryger. Mor Birthe bor i Høje Taastrup, men er ifølge datteren flytbar, hvis den rette mand dukker op. 

Mona Gregersen har opfordret Facebook-brugerne til at dele opslaget: "Vil I være søde at dele, så min mor kan finde hendes forever elskede at dele resten af livet med?"

Læs også Lise Nørgaard hyldes med kage på ikonisk konditori

Og det har rigtig mange gjort. Siden søndag er opslaget delt mere end 3.000 gange.

I weekenden skal Mona mødes med sin mor, hvor de sammen vil gennemgå henvendelserne. Så hvis efter denne artikel er faldet pladask for Birthe, kan du kan stadig nå at henvende dig. 

Læs også ’Lotte’ under forvandling: Se her hvad der sker med palævillaen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik