Bil brager ind gennem indgang til storcenter

Politi og brandvæsen måtte natten til tirsdag rykke ud til City 2 i Høje Taastrup, hvor der opstod brand, efter at en bil var kørt ind i storcenteret.

Det var denne hvide Audi der i nat kørte ind i City 2 Foto: Steven Knap / Droto.dk

00:10

En bil kørte i nat ind gennem et indgangsparti til City, hvor der udbrød brand. Foto: Steven Knap / Droto.dk

1 af 3

En bil er natten til tirsdag ved 01.45-tiden braget igennem et indgangsparti til indkøbscenteret City 2 i Høje Taastrup.

Politiet har dog endnu ikke det fulde overblik over, hvad der er sket, men bilen ender inde i indkøbscenteret, og efterfølgende opstår der brand i selve indkøbscenteret, oplyser vagtchef Brian Munck fra Københavns Vestegns Politi.

- Der er noget, der bliver antændt derinde, men det er svært at sige præcis, hvad det er, da vores teknikere ikke har været på stedet endnu, siger Brian Munck til TV 2.

Det var denne hvide Audi der i nat kørte ind i City 2 Foto: Steven Knap / Droto.dk

00:11 Luk video

Bilen stadig i centeret

Der skulle angiveligt være tale om to gerningsmænd, og politiet har overvågningskameraoptagelser af både hændelsen, gerningsmanden og bilen. Bilen var i øvrigt stadig inde i City 2, da politiet ankom, mens gerningsmændene var flygtet.

På grund af brandslukningsarbejdet er der vand flere steder i indkøbscenteret, og politiet arbejder stadig på stedet, skriver TV 2.

Til TV 2 Lorry oplyser Brian Munck, at man først vil have et endeligt overblik over hændeselsforløbet op ad formiddagen.

00:11 Luk video
00:12 Luk video
00:10 Luk video

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik