Bil brager ind gennem indgang til storcenter

Politi og brandvæsen måtte natten til tirsdag rykke ud til City 2 i Høje Taastrup, hvor der opstod brand, efter at en bil var kørt ind i storcenteret.

En bil er natten til tirsdag ved 01.45-tiden braget igennem et indgangsparti til indkøbscenteret City 2 i Høje Taastrup.

Politiet har dog endnu ikke det fulde overblik over, hvad der er sket, men bilen ender inde i indkøbscenteret, og efterfølgende opstår der brand i selve indkøbscenteret, oplyser vagtchef Brian Munck fra Københavns Vestegns Politi.

- Der er noget, der bliver antændt derinde, men det er svært at sige præcis, hvad det er, da vores teknikere ikke har været på stedet endnu, siger Brian Munck til TV 2.

Det var denne hvide Audi der i nat kørte ind i City 2
Det var denne hvide Audi der i nat kørte ind i City 2
Foto: Steven Knap / Droto.dk
 

Bilen stadig i centeret

Der skulle angiveligt være tale om to gerningsmænd, og politiet har overvågningskameraoptagelser af både hændelsen, gerningsmanden og bilen. Bilen var i øvrigt stadig inde i City 2, da politiet ankom, mens gerningsmændene var flygtet.

På grund af brandslukningsarbejdet er der vand flere steder i indkøbscenteret, og politiet arbejder stadig på stedet, skriver TV 2.

Til TV 2 Lorry oplyser Brian Munck, at man først vil have et endeligt overblik over hændeselsforløbet op ad formiddagen.

 
 
 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Hærværk overvågningsbilleder Kagefryd Helsingør 112 politi

Politi efterlyser gerningsmand bag politisk motiveret hærværk mod kagebutik

Efterlyst mand

23-årig mand anholdt og sigtet for voldtægt i Nordsjælland

Indsats ved Buresø

Stort samarbejde skal sikre nye brandbiler til Nordsjælland

Ambulance

Voldsom arbejdsulykke - mand faldt seks meter ned

Høje-Taastrup

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere